SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Viceprimarul din Satu Mare în mijlocul fanilor CSM care au arborat steagul Ungariei la Cluj!

foto: Ziua de Cluj +1   FOTO
foto: Ziua de Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 21:31

UPDATE / Viceprimarul din Satu Mare, confirmă informaţia publicată pe GSP.RO. "Da şi eu am fost prezent la meci. Am citit şi eu pe site-ul gsp acest articol. Suporterii echipei CSM Satu Mare arborează steagul în semn de respect. Nu cred că e vreo problemă. Nu au foast niciun fel de scandări. Eu nu am auzit niciun strigăt nimic, am vorbit şi cu antrenorii şi nici ei nu au auzit nimic", a declarat viceprimarul din Satu Mare, Kereskenyi Gabor pentru România TV

UPDATE / Un cititor al Gazetei Sporturilor a sunat la redacţie pentru a comenta materialul publicat şi a oferi o informaţie referitoare la poza publicată pe gsp.ro şi preluată din Ziua de Cluj. Cititorul spune că în fotografie apare şi viceprimarul oraşului Satu Mare, Kereskenzi Gabor, alături de un consilier local. Gabor ocupă funcţia de viceprimar al oraşului Satu Mare din 2008, după ce în perioada 2004-2008 a fost consilier local. În plus, Kereskenzi Gabor este şi preşedintele Comitetului director de la CSM Satu Mare.

Suporterii formaţiei de handbal masculin CSM Satu Mare au arborat drapelul Ungariei cu ocazia partidei disputate ieri la Cluj împotriva lui “U” Transilvania. Tricolorul a fost aşezat invers.

Galeria sătmărenilor a afişat steagul Ungariei pe durata partidei. Gestul galeriei oaspete a dus la scandări din partea suporterilor Universităţii, dar nu s-au înregistrat incidente, scrie Ziua de Cluj.

"U" Transilvania s-a impus clar, cu 34-26, şi a urcat pe locul 10 în clasament.

Jucătorii naţionalei României de hochei pe gheaţă au cîntat, în luna decembrie, imnul Ungariei, în timp ce pe cel al Romaniei l-au ignorat complet.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
gabrielaj
gabrielaj  •  06 Martie 2012, 01:19

amu sa nu exageram poate l-au pus ca un fel de prietenie unguro romana sa nu exageram acuma cu rasismul ca nu e cazul,nu cred ca e dezonoare sa pui doua steaguri impreuna si eu am cetatenie dubla si merg in veci cu 2 steaguri la competitii sportive da in suflet tot romanca is.asa ca nu e bine sa ne uram, o viata avem cu totii .e urata ura intre popoare.pace si toleranta ca o viata avem.

inima_de_caine
inima_de_caine  •  05 Martie 2012, 22:40

Dar când ungurii au venit la meciurile de handbal ale lui Veszprem cu drapele tricolore româneşti în cinstea lui Marian Cozma de ce nu s-a mai inflamat şi scandalizat nimeni??! Din păcate, am ajuns să facem din ţânţar armăsar. Desigur, arborarea de către etnicii maghiari a drapelului Ungariei sau al celui al maghiarilor de pretutindeni nu e doar o modalitate de exprimare a identităţii etnice, ci are şi un substrat cu o anumită tentă. Problema e că, până una-alta, tenta nu poate fi probată ca manifestare anticonstituţională şi afişarea însemnelor Ungariei sau maghiarilor de pretutindeni nu e o ilegalitate! Pentru restul e nevoie de toleranţă.

sorin.lions
sorin.lions  •  05 Martie 2012, 21:46

afara,afara cu ungurii din tara

Vezi toate comentariile (61)
Comentează
Close