SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

Victorii la pas pentru CSM București și Rapid în Liga Florilor

Handbalistele de la CSM București înaintea unui meci FOTO Raed Krishan
Handbalistele de la CSM București înaintea unui meci FOTO Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2022 19:45 / Actualizat joi, 22 decembrie 2022 19:51

CSM București și Rapid, cele două formații angrenate în Liga Campionilor, au un final încărcat de an, cu meciuri în întrecerea națională, ele câștigând partidele din etapa a zecea

Campionatul European din luna noiembrie a făcut ca întrecerile naționale să fie împinse cât mai mult în luna decembrie, astfel că handbalistele angrenate în Liga Florilor nu au sărbători prea liniștite. Joi, s-a desfășurat etapa a zecea, iar săptămâna viitoare se disputa cea de-a unsprezecea. Pentru echipele angrenate în Liga Campionilor e și mai greu, dar deocamdată fac față.

Fără probleme

CSM București a învins, ieri, HC Dunărea Brăila cu 36-26 și a trecut pe primul loc, cu 28 de puncte, însă are un meci mai mult disputat decât Gloria Buzău, echipă care a reușit nouă victorii din tot atâtea meciuri disputate până acum și care era pe primul loc înainte de runda a zecea. 

Formația din Buzău întâlnește vineri, de la 17:30 (PRO Arena) pe CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud pentru a-și păstra primul loc în clasament. Tot joi, Rapid, campioana en titre, nu a avut probleme cu ultima clasată, impunându-se cu 36-29. Echipa din Giulești e pe trei deocamdată, suferind în acest sezon două înfrângeri.

Mai au meciuri

Rapid joacă ultimul meci al acestui an joi, pe 29 decembrie, în deplasare cu CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, iar CSM, vineri, pe 30 decembrie, tot în deplasare, cu CS Dacia Mioveni. Primele meciuri din 2023 vor fi pentru cele două echipe în Liga Campionilor. 

Pe 8 ianuarie, cu Buducnost, respectiv pe 7 ianuarie, cu DHK Banik Most. Liga Florilor se reia pe 11 ianuarie pentru formația din Giulești, care joacă împotriva celor de la Dunărea Brăilă, și pe 15 ianuarie pentru echipa antrenată de Adi Vasile, care va întâlni CSM Slatina. 

Citește mai multe știri din sport:

SOLD OUT! Suporterii Rapidului au cumpărat deja toate biletele pentru primul meci din 2023

Nicușor Dan, anunț despre noua Sală Polivalentă din București! » Proiect de 700 de milioane de lei

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează