SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / METALURG SKOPJE-HCM CONSTANŢA 25-18

Zero barat » HCM a pierdut şi meciul numărul cinci în Liga Campionilor

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2011 23:04

Constanţa a pierdut al cincilea joc consecutiv în grupa C a Ligii Campionilor şi rămîne fără nici un punct, pe ultimul loc


Cu un nou antrenor pe banca tehnică, după demisia lui Ion Crăciun, HCM Constanţa spera să obţină aseară primul său punct la Skopje, în faţa campioanei Macedoniei.

7.000 de spectatori au umplut pînă la refuz sala Boris Trajkovski, încurajîndu-şi favoriţii şi primindu-i într-un cor de fluierături pe români. HCM a început curajos, a condus cu 4-3, dar Lino Cervar, antrenorul lui Metalurg, cel care a dus Croaţia spre titlul mondial şi olimpic, a dejucat jocul campioanei României. A trimis un zid în centrul apărării sale, format din Markovici - Kozlina - Mirkulovski, iar Constanţa nu a mai găsit soluţii. S-a intrat la 12-8 la cabine, scor ţinut strîns îndeosebi de intervenţiile lui Popescu.

Neputinţă maximă
Debutul reprizei a doua a fost de coşmar pentru HCM. În primele 13 minute "marinarii" au reuşit să marcheze o singură dată, iar Metalurg s-a desprins la 17-9. Portarul Stanici a fost senzaţional, dar şi jocul Constanţei a coborît la submediocru. Extremele au evoluat sub orice critică, Ghionea, Sabou şi apoi Sadoveac şi Buricea nereuşind să marcheze nici un gol din poziţional. Abia după ce Lino Cervar a schimbat întreaga echipă, românii s-au mai apropiat pe tabelă. De la 24-13, Constanţa a marcat de cinci ori consecutiv, scorul final fiind 25-18.

Debut cu stîngul
Constantin Ştefan, fostul antrenor de la Dinamo şi Transilvania Cluj, a preluat pe HCM Constanţa în această săptămînă. Dacă în campionat a debutat cu dreptul, 36-31 cu Dinamo, în Liga Campionilor Ştefan nu a putut face minuni. Constanţa nu mai are nici o şansă la calificare ţinînd cont de programul infernal pe care-l mai are, cu deplasări la Hamburg şi Cimos Koper. Obiectivul Constanţei este doar să obţină una-două victorii în grupă.

Metalurg Skopje 25
Mojsovski 8, Markovici 5, Rakcevici 3, Aluşovski 2, Batinovici 2, Georgievski 2, Mirkulovski 1, Kozlina 1, Dimovski 1. Antrenor: Lino Cervar
HCM Constanţa 18
Csepreghi 3, Stavrositu 3, Toma 3, Novanc 2, Ghionea 2, Angelovski 2, Stamate 1, Buricea 1, Irimescu 1. Antrenor: Constantin Ştefan


Clasament
1. Hamburg 10p
2. Metalurg Skopje 7p
3. Cimos Koper 6p
4. Wisla Plock 4p
5. HC St. Petersburg 3p
6. HCM Constanţa 0p
Etapa următoare: HCM Constanţa-Metalurg (24.11), Cimos Koper-HC St. Petersburg (26.11), Hamburg-Wisla Plock (27.11)

Citește și:

România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Nationala
România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Edi Iordănescu, forțat să decidă: 2 jucători VITALI sunt OUT! Lotul României pentru amicalul cu Bulgaria
Nationala
Edi Iordănescu, forțat să decidă: 2 jucători VITALI sunt OUT! Lotul României pentru amicalul cu Bulgaria
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”
Nationala
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (4)
cumvretivoi
cumvretivoi  •  20 Noiembrie 2011, 16:37

Rusine,de 3 ori rusine!!Doar in Challenge Cup mai fac fata fariseii unui sport in care am fost odata 'PROFESORI". Ma inec de indignare si TAC! dar...totusi RUSINEEEEEEEEE!

patronu_m
patronu_m  •  19 Noiembrie 2011, 23:47

zmei intr-un campionat de 2 bani!!!!!!

xstream
xstream  •  19 Noiembrie 2011, 23:05

apucati va de golf

Vezi toate comentariile (4)
Comentează