SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIOANĂ

Ziua lui Stoican este senină: fata lui, Lorena, a devenit campioană națională la juniori I la handbal

Articol de - Publicat duminica, 03 mai 2015 17:30

Flavius Stoican are un test important diseară, pe Național Arena, în Derby de România, contra Stelei, dar antrenorul dinamovist a primit vești importante și fericite de la Cluj Napoca.

Fiica sa, Lorena, tocmai ce-a devenit campioană națională la juniori I la handbal, după ce echipa sa, CSM București a învins într-un meci dramatic pe Energetic Rîmnicu Vâlcea (43-40). Formația din Capitală a fost fondată în vara anului trecut.

A fost o finală electrizantă, titlul fiind după 20 de minute de prelungiri la capătul a 60 de minute de joc regulamentar. Lorena Stoican este și componentă a echipei naționale de juniori pregătită de Mariana Tîrcă.

CSM Bucureşti - Energetic Rîmnicu Vîlcea 43-40

CSM: Ion, Paşalan - portari; Herciu (1), Sava (2), Bălănoiu (5), Stoican (6), Cercel, Obedeanu (7), Popa, Stupar, Braşov, Bazaliu (13), Boştină (3), Radu (6), Ebosie Vasilescu, Matei. Antrenori: Costică Buceschi

Energetic: Curmenţ, Brînzan, Stoica - portari; Deaconu, Pîrvulescu (14), Zamfira (7), Andrei (4), Dumitraşcu, Szasz, Stoicănescu (4), Ciucă (5), Mitrache (3), Staciu (2), Piţoiu (1). Antrenori: Marius Dănuleţ - Steluţa Luca

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează