SPORTURI  »  HOCHEI  »  ACCIDENT RARISIM

Arbitru ucis de puc

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2010 00:00

S-a întîmplat în week-end-ul trecut, în nordul Suediei, în provincia Vrosternormands, situată la 500 km de Stockholm, la un meci de juniori din Sollefteaa.


"Pucul a lovit între ceafă şi baza craniului, imediat unde se termină casca", a declarat pentru agenţia TT din  ofiţerul de poliţie Bjorn Rohman. În pofida încercărilor de a-l reanima, arbitrul transportat cu o ambulanţă la spital, a decedat pe drum.


"Este regretabil. Un astfel de accident se întîmplă practic o dată la o sută de ani", a declarat Jurgen Lindgren, secretarul general al Federaţiei Suedeze de Hochei pe Gheaţă. Oficialul a precizat că este pentru prima dată cînd un astfel de accident se înregistrează în Suedia.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  01 Februarie 2010, 12:41

cum se numeste provincia? Doamne ce pacalici de jurnalisti

 •  01 Februarie 2010, 11:32

Din cate stiu eu nu asa se cheama acea provincie suedeza, ati pocit rau de tot numele ei, in original e Västernorrland iar voi ati ajuns la Vrosternormands. Tare ma tem ca ati dat copi paste la acest articol din presa straina si asa a a aparut si aceasta noua provincie suedeza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează