SPORTURI  »  HOCHEI  »  FINALA CN / SC MIERCUREA CIUC-HC CSIKSZEREDA

Asalt

Articol de - Publicat vineri, 22 februarie 2008 00:00

Sport Club Miercurea Ciuc şi HC Csikszereda încep cursa pentru titlul naţional

La sfîrşit de Campionat Naţional, hocheiul se mută la Miercurea Ciuc. Cele două echipe ale oraşului se înfruntă, începînd de azi, în finala care se joacă după sistemul "cel mai bun din şapte partide".

Campionii de anul trecut, hocheiştii de la Spot Club, speră într-o reeditare a succesului. De data aceasta însă, nu vor mai juca împotriva rivalilor tradiţionali de la Steaua, care au terminat Superliga în sezonul regulat pe locul al treilea. Deşi şi-ar fi dorit să înfrunte Steaua pentru că era mai uşor de bătut, cei de la Sport Club se vor duela cu concetăţenii lor de la HC Csikszereda.

Dacă în faza regulată a Camponatului şi în Superligă, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, de azi nu mai e loc de scăpări. HC Csikszereda, echipa înfiinţată în 2003, se afla pentru prima oară în postura de a lupta pentru laurii naţionali. Următoarele meciuri se vor disputa duminică, de la ora 12:00, şi marţi, de la ora 15:30.

Pentru locurile trei-patru vor juca Steaua Bucureşti şi Progym Gheorgheni, începînd de pe 23 februarie.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
 •  17 Martie 2008, 09:32

Hello! Good Site! Thanks you! <a href=http://uvwpxmkichjrcf.com >http://uvwpxmkichjrcf.com</a>

 •  22 Februarie 2008, 15:48

Pentru kjklh Asa cum iti este nickul ,asa cred ca iti este si creierul . Prostii nu cunosc decat oitele lui Becali . BA INTERESEAZA BA TARANE , si eu nici macar nu sunt ungur dar bravo lor ungurilor pentru ca ne permite sa ne prezentam cu nationala pe la campionate mondiale .Fara jucatorii lor am fi in ultima grupa valorica

 •  22 Februarie 2008, 11:31

Bine ca steoaia a luat m*u*i*e !!!! Asta e tot ce conteaza!!! Desfiinteaza-i ciobane !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează