SPORTURI  »  HOCHEI  »  CORONA BRAŞOV WOLVES - HSC MIERCUREA CIUC 4-3 (1-1, 2-2, 1-0)

Corona Braşov Wolves a cîştigat derby-ul la hochei, contra formaţiei HSC Miercurea Ciuc, 4-3

Articol de - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 11:21

Corona Braşov Wolves a cîştigat tradiţionalul derby între echipele româneşti din Liga MOL, disputat pe gheaţa Patinoarului Olimpic Braşov.

 

"Lupii" s-au impus după un un meci încrîncenat, cu destule intrări la limita regulamentului, dar şi cu faze spectaculoase şi goluri pe măsură. A fost o dispută al golurilor înscrise în superiorităţi numerice, câte doua de fiecare echipă.

Oaspeţii au deschis scorul după 4 minute de joc, însă ciucanii s-au desprins apoi la 3-1. Braşovenii au strîns din dinţi şi au reuşit o revenire spectaculoasă, cel care a adus victoria fiind Martin Saluga, în minutul 58.

Dreberg Christer, antrenor Miercurea Ciuc - "A fost un meci strîns, dificil. Am venit la Braşov cu 15 jucători pentru că mai mulţi juniori sînt plecaţi cu lotul U20. Am ajuns să conducem cu 3-1, însă,  profitînd de eliminările din echipa noastră, Braşovul a recuperat. Este foarte dificil să joci doar cu 3 jucători împotriva unei echipe precum Corona Braşov Wolves. Au urmat noi ocazii de care nu am profitat, iar Braşovul a marcat golul victoriei in urma unei alte greşeli a echipei noastre. Atitudinea băieţilor mei a fost bună, însă acest lucru nu a fost suficient."

Jerry Andersson, antrenor Corona Braşov Wolves - "A fost un meci nebun, dar obţinerea tuturor punctelor este tot ceea ce contează. Este mai uşor sa joci cînd conduci la scoruri detaşate, ceea ce astăzi nu s-a întîmplat. S-a văzut că azi echipa noastră nu a fost pregătită mental pentru duelul cu Ciucul, lucru care va trebui să ne preocupe pentru viitoarele întîlniri similare. În repriza a treia, jucătorii noştri au comis greşeli pe care in alte partide nu le fac, ceea ce înseamnă că fiecare meci cu Ciucul aduce de fiecare dată o presiune în plus."

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează