SPORTURI  »  HOCHEI  »  HOCHEI

De două ori HC

Articol de - Publicat miercuri, 12 martie 2008 00:00

HC Csikszereda a reuşit în acest sezon să prindă două finale de campionat naţional: român şi ungar

HC aleargă după două titluri în acest sezon. Echipa din Miercurea Ciuc s-a calificat atît în finala Campionatului României, cît şi în cea a Ligii din Ungaria.

Echipa înfiinţată în 2002 ca pepinieră pentru Sport Club, a crescut mult în ultimul timp, asta şi datorită investiţiilor făcute de Janos Kurko, fost finanţator la SC. Străinii aduşi în acest sezon au propulsat echipa către primele locuri atît în Ungaria, cît şi în România. Lotul cuprinde 15 "stranieri", în majoritate slovaci. Pe bancă a stat Marcel Ozimak.

HC, care a scos-o din lupta pentru titlu naţional pe Steaua Bucureşti, şi-a anunţat parcursul răsunător încă de la sfîrşitul anului trecut, după ce a jucat finala Cupei Ungariei, fiind totuşi învinsă de Dab.extra.hu. Ciucanii s-au răzbunat însă în semifinalele Campionatului Ungariei, unde au trimis-o pe Dab să joace finala mică. În ultimul act, HC se va duela cu Alba Volan.

Prima partidă a balului de final are loc pe 14 martie, la Miercurea Ciuc, de la ora 17:30. Finala se dispută după sistemul "cel mai bun din şapte meciuri", la fel ca şi în campionatul României. Aici, HC are ca adversar pe concitadina Sport Club şi e condusă cu 3-0. Campionii de anul trecut, cei de la Sport Club, au participat şi ei în liga maghiară şi vor disputa finala mică.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  13 Martie 2008, 14:15

stelistilor si sovinilor: Ciucanii joaca in campionate straine exact asa, cum Alba Volan sau Olimpia Ljubjana joaca in EBEL, Liga Austriaca. Problema la hochei este costul extrem de mare in infrastructura. O ora de gheata costa undeva intre 100-200 EUR, si acesta inclusiv pentru "piticii" de 6 ani. De aceea multe echipe se inscriu in campionate mai avansate. Astfel echipa joaca mult mai multe meciuri (ciucanii peste 80 pe sezon), dar avantajul s-a vazut in campionatul intern.

 •  12 Martie 2008, 09:43

ASA SORINE BAGA CA MITICII ADICA CIORILE DE BUCURESTI NU STIU NIMIK NUMAI SA MANANCE SEMINTE SI SA SCUIPE OAMENI DEZBRACATI SI DESCULTI NISTE MUCI IN PLOAIE SUNT MANDRU CA SUNT CIUCAN

 •  12 Martie 2008, 09:41

sunteti niste fraieri de stelisti frustrati habar nu aveti de hochei mitici nenorociti bravo ciucanilor ciocu mic obosituri de bucuresti

Vezi toate comentariile (7)
Comentează