SPORTURI  »  HOCHEI  »  PATINOAR

GALERIE FOTO Patinoarul "Mihai Flamaropol" a fost dărâmat în totalitate

Foto: Marius Mărgărit +7   FOTO
Foto: Marius Mărgărit

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2016 13:56

Patinoarul "Mihai Flamaropol" a fost dărâmat în totalitate și va fi reconstruit, urmând apoi să devină unul dintre cele moderne patinoare din Uniunea Europeană.

Contractul a fost atribuit firmelor Astaldi Spa şi UTI Grup prin licitaţie publică organizată de Primăria Municipiului Bucureşti la începutul lunii septembrie 2014.

Proiectul construcției noului patinoar, a cărui valoare estimată este de aproximativ 100 de milioane lei (circa 22 de milioane EURO), va fi realizat în 36 luni (24 luni pentru lucrările de proiectare şi execuţie şi 12 luni pentru serviciile tehnice de operare şi mentenanţă post finalizare), şi presupune dotarea şi echiparea la cele mai înalte standarde de calitate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  27 Mai 2016, 18:11

Aceleasi firme atotputernice castiga mereu licitatiile in Bucuresti. Administratia Oprescu nu a avut nicio jena. Iar acum Firea e pregatita sa preia stafeta..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close