SPORTURI  »  HOCHEI  »  CAMPIONATELE MONDIALE

Rusia continuă marşul spre aur

rusia-canada
rusia-canada

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Echipa Rusiei a învins joi seară Canada cu 5-2 (1-0, 2-0, 2-2) în sferturile de finală ale Campionatelor Mondiale din Germania. A fost a şaptea victorie consecutivă la această ediţie. Ruşii sînt  deţinătorii ultimelor două medalii de aur. Golurile partidei au fost marcate de Afinogenov, de Daţiuc, de Malkin (2) şi de Fedorov pentru Rusia şi de Tavares şi de Duchene pentru Canada

Ruşii şi-au luat revanşa în faţa pe nord-americanilor, după ce aceştia i-au eliminat încă din sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice de la Vancouver.

Rusia va întîlni sîmbătă de la ora 19:00 Germania. Echipa ţării gază a trecut în "sferturi" de Elveţia cu 1-0. Cealaltă semifinală se dispută între Cehia şi Suedia, tot sîmbătă, de la ora 15:00.

 

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
 •  22 Mai 2010, 21:36

BRAVO RUSIA !!! ”Mașina roșie” a revenit în sportul mare.

 •  21 Mai 2010, 12:50

Pavel Datsyuk , cred ca despre el este vorba...si nu Datiuc, in nici intr`un caz, in fine, se vede ca nu prea va uitati la CM...:)

 •  21 Mai 2010, 12:11

Din pacate, Canada a jucat la acest campionat cu echipa a n-spea! SUA la fel.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează