SPORTURI  »  JO 2012  »  SPECIAL

FOTO Gata de vacanţă » Olimpicii României au fost recompensaţi ieri cu maşini Renault

Sandra Izbaşa şi maşina sa personalizată // Foto: Alex Nicodim +4   FOTO
Sandra Izbaşa şi maşina sa personalizată // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 15 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 august 2012 21:33

Campionii olimpici de la Londra şi-au primit ieri maşinile promise de către sponsorul COSR, Renault, şi sînt gata să plece să se relaxeze după 4 ani de muncă.

Sportivii care au cîştigat medalii la Jocurile Olimpice de la Londra au fost recompensaţi de către Renault pentru performanţele obţinute. Festivitatea în care au primit cheile a avut loc ieri la sediul COSR.

"Tatiii, mi-au dat numerele de la maşină! Ce frumoasă e", spune micuţa Diana Bulimar. "Ce şmecheră o să fiu eu la volan, dar mai am doi ani de aşteptat",o completează Larisa Iordache cu zîmbetul pînă la urechi.

De partea cealaltă, Sandra Izbaşa şi-a făcut deja socotelile în ceea ce priveşte cele două maşini pe care le-a primit: "Maşina pentru aur o folosesc la călătoriile lungi, iar cu cea de la bronz o să merg prin oraş".

Rareş Dumitrescu nu stă mult pe gînduri, face poze, dă interviuri şi pleacă primul cu micuţul Twingo din parcarea de lîngă Arcul de Triumf.

Dolniceanu şi Zalomir fac glume pe seama înălţimii, în timp ce Alina Dumitru şi Corina Căprioriu se pregătesc deja de prima vacanţă la volanul maşinilor primite cadou. "Mergem în vacanţă să-i facem rodajul, că aşa trebuie", glumeşte Alina.

Mai timid, Alin Moldoveanu savurează trofeul. Scoate medalia de aur, o pune pe bord şi e gata de plecare: "După 16 ani de muncă, plecăm în vacanţă". Pînă atunci mai e doar un pas, joi se întorc la o nouă festivitate de premiere la COSR, iar apoi vine vremea relaxării.

"O să păstrez ambele maşini! Am muncit atît, acum mă pot bucura de o vacanţă la volanul uneia dintre ele" (Cătălina Ponor)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
s0ny18
s0ny18  •  15 August 2012, 03:44

completare. Apropo nu stiu daca ati observat dar Sandra are muschii la mana mai "lucrati" decat Roxana. Cat despre masini cei de la Renault puteau sa ofere Symbol pt medalia de argint :D era mai mare. Oricum trebuie felicitati cei de la COSR ca au gasit acest sponsor dupa ce acum 1 an a fost HOVER. Poate in 2016 o sa fie Volkswagen.

cosmin-niko
cosmin-niko  •  15 August 2012, 01:45
Postat de s0ny18 pe 15 August 2012, 01:24

ma gandesc daca aveam un Phelps in echipa :D pleca cu 7 masini acasa! Sportivii nostri meriatu aceste premii ! sper sa nu aiba parte de accidente.

daca si la americani se dau masini,cred ca phelps are showroom acasa-22 de masini,chiar e ceva

s0ny18
s0ny18  •  15 August 2012, 01:24

ma gandesc daca aveam un Phelps in echipa :D pleca cu 7 masini acasa! Sportivii nostri meriatu aceste premii ! sper sa nu aiba parte de accidente.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează