SPORTURI  »  JO 2012  »  HANDBAL

Rusia eliminată de Coreea de Sud de la Olimpiadă » Trefilov pleacă de pe banca naţionalei fără a cîştiga titlul olimpic

Articol de - Publicat marti, 07 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 20:59

Coreea de Sud, echipa care s-a pregătit în România înainte de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Londra, e în semifinalele Jocurilor Olimpice de la Londra.

Echipa pregătită de Jae Won Kang, a susţinut două partide de verificare contra "tricolorelor". A pierdut-o pe prima cu 28-29, dar a cîştigat-o pe a doua cu 30-26.

Marţi seara, în Cooper Box Arena din Londra, asiaticele au eliminat Rusia în sferturile de finală, învingînd la limită, 24-23! Coreencele au condus şi la cinci goluri diferenţă, dar pe final au tremurat serios pentru victorie.

Cele mai bune jucătoare ale asiaticelor au fost interul dreapta Ryu Eun Hee şi interul stînga Han Na Gwon, de care s-a intersat şi Oltchim Rm. Vîlcea. A fost ultimul meci pe banca tehnică a Rusiei a lui Evgheni Trefilov care astfel nu reuşeşte să cîştige aurul olimpic. Tehnicianul a dus însă Rusia de patru ori spre aurul mondial.

Trefilov a fost taxat în multe rînduri de suporterii britanici din tribună pentru ieşirile sale nervoase de pe margine şi pentru faptul că-şi certa jucătoarele. În minutul 45, cînd cei doi arbitri i-au acordat cartonaşul galben, pentru proteste, toată sala a aplaudat decizia în
picioare.

În altedouă partide din sferturile de finală, Spania a învins cu 25-22 Croaţia, iar Norvagia a trecut de Brazilia cu 21-19. Spania şi Norvegia sînt şi ele în semifinale. Ultimul meci, se joacă în această seară, între Franţa şi Muntenegru.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
paiazze
paiazze  •  07 August 2012, 21:45

Duca-se... M-am saturat sa-l vad pe istericul asta la orice Mondial sau European de handbal. A fost un "mare" antrenor cat a avut echipa de calitate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează