SPORTURI  »  JO 2012  »  ATLETISM

VIDEO şi FOTO » Acesta este spiritul olimpic! O atletă a alergat accidentată, plîngînd în hohote. Spectatorii au aplaudat-o în picioare

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 10:25

Atleta turcă Merve Aydin, 22 de ani, a oferit un moment memorabil la cursa de 800 de metri de ieri.

Sportiva s-a accidentat în timpul alergării, dar a continuat cursa, în aplauzele celor aproximativ 80.000 de oameni de pe stadionul Olimpic din Londra. A parcurs mai bine de o tură de teren cu probleme la gleznă, iar cînd a trecut linia de finiş s-a prăbuşit pe pistă, în lacrimi.

Momentul a amintit de alte clipe memorabile de la Olimpiada din 1992, cînd atletul Derek Redmond a fost ajutat de tatăl său să treacă linia de sosire la 400 de metri, după o accidentare la coapsă. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
guderian
guderian  •  10 August 2012, 08:55

Asa alearga louserii. Mare branza ca a terminat cursa.

lolica123
lolica123  •  09 August 2012, 12:43

ca de obicei bateti campii!!

mihnea80
mihnea80  •  09 August 2012, 11:51
Postat de killerforever pe 09 August 2012, 11:30

Eu nu am zis ca stiu de ce s-a retras si de aceea m-am revoltat impotrivacelor care comenteaza de parca stiu tot. Apoi n-am felicitat-o nici eu pe sportiva din turcia pentru acest gest pe care ea l-a facut, cred, din dorinta de a termina cursa si nu din dorinta de a fi aplaudata de spectator. Insa gestul tau de a te lua de niste detalii neinteresante (cum ar fi "pomponul ala oribil rosu") numai asa de dragul de a jigni pe cineva imi lasa un gust amar. Lasa-i pe astia de la gsp ca ei scriu ce se cauta. Nu vezi ca cele mai multe comentarii sunt la stirile de scandal si cea mai mare audienta o au aceste tipuri de emisiuni? Crezi ca ei degeaba fac aceste emisiuni? Asta se cere asta se

Tocmai asta ai facut, te-ai legat de cei care comenteaza. Poate ar fi mai bine sa comentezi si tu strict la subiect, ca fiecare e responsabil pentru declaratiile sale. Uite eu si poate si altii l-au auzit pe Koczi, tu n-ai facut-o, deci suntem indreptatiti sa comentam motivatia deciziei sale de a nu participa. Chiar daca stia ca n-are sanse la medalii, ar fi trebuit sa participe, ca e pacat sa ajungi in echipa olimpica si sa refuzi ulterior sa concurezi, iar altii, care si-au dorit sa fie in echipa (gen Dragulescu) au fost lasati acasa si n-au putut concura.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează