SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  HOCHEI PE GHEAŢĂ - PARIU PIERDUT

Barack Obama îi va trimite premierului canadian o ladă de bere

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00


Preşedintele american, Barack Obama (foto), îi va trimite premierului canadian, Stephen Harper, o ladă de bere, după ce a pierdut un pariu privind finala de hochei pe gheaţă, cîştigată duminică de Canada în faţa Statelor Unite, a anunţat purtătorul de cuvînt al acestuia.


 "Sincer să fiu, cred că vom livra o parte (din bere) data viitoare, cînd îl vom vedea pe premierul canadian Stephen Harper", a afirmat Robert Gibbs.


Canada a învins Statele Unite cu 3-2, după prelungiri şi a cîştigat medalia de aur în turneul de hochei pe gheaţă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Vancouver.


În cazul victoriei Statelor Unite, Obama ar fi primit o ladă de bere din partea premierului canadian.
 "Sperăm că pe lîngă respectarea promisiunilor, vom putea să îi dăm o ladă (din berea americană) pe care am pariat, pentru a-şi da seama ce au ratat", a declarat glumind Gibbs. El i-a promis omologului său canadian, Dimitri Soudas, că va purta în public echipamentul echipei canadiene de hochei în cazul unei înfrîngeri a Statelor Unite.


"Dimitri mi-a spus ca îmi va trimite echipamentul, astfel că îmi voi respecta la rîndul meu cuvîntul", a adăugat acesta, precizînd că îl va vinde la licitatie.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează