SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  ANCHETĂ

Georgianul care a murit la JO de la Vancouver e de vină!

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2010 00:00

Acesta e verdictul anchetei efectuate de organizatorii JO împreună cu Federaţia Internaţională de Sanie(FIL).

"Simbătă vor fi reluate antrenamentele pe pista de sanie, ancheta declanşată după accidentul mortal al georgianului Nodar Kumaritaşvili arătînd că pista nu prezintă nici o problemă. Georgianul a luat prea de departe curba numărul 16 şi, deşi a încercat să-şi corecteze traiectoria, el a pierdut controlul saniei, lucru ce a provocat tragicul accident", se arată în comunicatul FIL.

Din precauţie, parapetele din curba fatală va fi scos şi gheaţa va fi înlocuită. "Este vorba de măsuri preventive pentru ca un astfel de accident, chiar dacă este foarte rar, să nu se mai producă", se menţionează în comunicat.

   

 

 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (25)
 •  14 Februarie 2010, 11:41

cistigatorii la proba asta vor fi cei care vor reusi sa termine traseul IN VIATA....

 •  14 Februarie 2010, 11:38

mortul e de vina, sloganul asta e valabil si la altii nu numai la noi.....

anna_stelista
anna_stelista  •  14 Februarie 2010, 00:36

Imi pare rau pentru acest sportiv pentru ca era tanar si avea toata viata inainte.Dumnezeu sa-l odihneasca... Si cum pot astia sa spuna ca mortul e de vina??Eu zic ca organizatorii sunt de vina.In lumea asta chiar trebuie sa moara un om pentru a fi luate masuri?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează