SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  JO 2010

Traian Băsescu: "Aveţi capacitatea să egalaţi performanţa de la Grenoble, din 1964!"

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

La întîlnirea de astzăzi înainte plecării sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Vancouver trebuia să participe şi preşedintele României, Traian Băsescu, care şi-a anulat însă prezenţa în urma unei întîlnirii de urgenţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

În locul primului om din stat a participat consilierul prezidenţial Mariana Bitang, care a citit mesajul transmis de preşedintele ţării. "Participarea la Jocurile Olimpice reprezintă visul oricărui atlet. Dumneavoastră, cei 28 de sportivi care constituiţi delegaţia olimpică, v-aţi cîştigat dreptul să reprezentaţi România la cea mai importantă şi prestigioasă competiţie internaţională.

Am convingerea că eforturile depuse în lungii ani de pregătire se vor concretiza în prestaţii la cel mai înalt nivel. Sînt sigur că aveţi capacitatea să egalaţi performanţa singulară a echipajului de bob, de la Grenoble, din 1964, aceea de a cuceri o medalie olimpică. Vă doresc mult succes şi cred că sportul va fi, ca de fiecare dată, unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai României", a spus Mariana Bitang.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
 •  05 Februarie 2010, 09:38

JO din anul 1968 s-au desfasurat la Grenoble, in 1964 gazda a fost Innsbruck.

 •  04 Februarie 2010, 16:25

olimpiada de la grenoble a avut loc în 1968, nu în 1964, aşa cum ştiu consilierii dlui preşedinte.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează