SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  EXCLUDERE

A ieșit în oraș pentru a sărbători calificarea, dar a fost exclus din lotul pentru Jocurile Olimpice

Van Gelder (dreapta)
Foto: Guliver/GettyImages
Van Gelder (dreapta) Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2016 14:30

Gimnastul olandez Yuri van Gelder a fost exclus de la Jocurile Olimpice după ce a încălcat regulamentul echipei și a ieșit să consume alcool noaptea, în Rio.

Incidentul a avut loc după ce sportivul a obținut calificarea în finala probei de inele. Van Gelder a încălcat regulile referitoare la consumul de alcool și părăsirea locului unde este cazată echipa și a plecat din Satul Olimpic sâmbătă seara.

"Este teribil pentru Yuri, dar acest tip de comportament este inacceptabil. În termeni sportivi, este un dezastru, dar nu am avut de ales, având în vedere încălcarea regulilor noastre", a declarat Mauritis Hendriks, din partea echipei olimpice a Olandei.

Yuri van Gelder nu este la prima abatere de acest fel. În 2009, el a fost suspendat de Uniunea Olandeză de Gimnsatică pentru că a consumat cocaină cu trei zile înainte de campionatele naționale.

Conform regulamentului echipei Olandei, sportivii nu au voie să intre în orașul Rio de Janeiro, din motive de securitate, iar atleții care au concurat deja trebuie să revină acasă, pentru a nu-i distrage pe cei care sunt încă în concurs.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
zidane92
zidane92  •  09 August 2016, 22:08

Eu as da in judecata federatia si comitetul sportiv olandez si as cere daune, ma intreb cu ce drept omului ii e retras dreptul de a participa intr-o finala INDIVIDUALA ATENTIE INDIVIDUALA NU PE ECHIPE pentru care a muncit 4 ani si pe care a si obtinut-o!

lecram55
lecram55  •  09 August 2016, 17:45

Și nici nu a dat cu piciorul sau pumnul în geam :)))))))))))))

onduku
onduku  •  09 August 2016, 17:14

E RUS? Il cheama Yuri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează