SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  TENIS DE MASĂ

Altă echipă la Rio » Samara, Dodean și Szocs vor reprezenta România în proba feminină de tenis de masă

Daniela Dodean și Eliza Samara vor face iar echipă la Rio, așa cum s-a întâmplat și la Beijing și la Londra
Daniela Dodean și Eliza Samara vor face iar echipă la Rio, așa cum s-a întâmplat și la Beijing și la Londra

Articol de - Publicat vineri, 06 mai 2016 00:00

Federația internațională a afișat ieri clasamentele pe baza cărora s-au stabilit calificații la Olimpiadă. Samara, Dodean și Szocs vor face echipă în Brazilia.

România va avea echipă la Jocurile Olimpice de la Rio, la tenis de masă feminin. Federația Internațională de Tenis de Masă ( ITTF) a publicat ieri clasamentele în baza cărora s-au stabilit și ultimii calificați la Olimpiadă.

Eliza Samara (locul 38 mondial), Daniela Dodean (63) și Bernadette Szocs (75) vor fi componentele echipei României în întrecerea olimpică. Doar primele două vor participa, conform regulamentului, și în proba individuală, Berni Szocs neputând lua startul decât cu echipa.

Și în concursul masculin România va avea sigur un reprezentant. Este vorba de Ovidiu Ionescu, locul 70 mondial. Adrian Crișan, al 88-lea jucător al lumii, nu era încă sigur de biletul pentru Rio.

"După calculele noastre, echipa României e calificată. Sunt calcule foarte elaborate, dificil de înțeles pentru cineva din afara fenomenului. Așteptăm însă comunicatul oficial al federației internaționale ca să fim siguri", a declarat Betty Romanescu, directorul de comunicare al FRTM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează