SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  SCANDALUL HACKERILOR

Cogianu povestește cum a apelat la o substanță interzisă: ”Am făcut tratament cu dexametazonă în 2014!”

Roxana Cogianu
Roxana Cogianu

Articol de - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 00:00

Roxana Cogianu povestește în ce condiții a apelat la substanța interzisă pentru a se trata.

Medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, Roxana Cogianu e singura sportivă din România care apare pe lista sportivilor care au apelat la o scutire de uz terapeutic.

Hackerii care au spart serverele Agenției Mondiale Antidoping au dezvăluit o listă cu 29 de sportivi, dintre care 14 americani, câte 5 britanici și germani și câte un sportiv din România, Cehia, Danemarca, Polonia și Rusia.

Citește și: Un nou ȘOC în sportul mondial! Hackerii ruși au publicat noi nume ale sportivilor care ar fi luat substanțe interzise! Kvitova, Froome, Wiggins și o româncă medaliată la JO sunt pe listă

Cele mai sonore nume sunt jucătoarele de tenis-surori Venus și Serena Williams, gimnasta Simone Biles, ciclistul Bradley Wiggins, atletul Robert Harting.

"M-a sunat toată lumea când presa a dezvăluit numele meu. Numai că eu am luat dexametazonă o singură dată, în 2014. Atunci am avut mari probleme cu gâtul, m-am operat pentru a mi se scoate pungile de puroi și doctorii mi-au prescris medicamentul", a declarat canotoarea de 29 de ani.

"De atunci am fost testată doping înainte de a pleca la Jocurile Olimpice. Nu înțeleg de ce acea scutire de uz terapeutic apare cu antetul de la Rio 2016 dacă eu am luat substanța acum doi ani!", a mai adăugat Roxana.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează