SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JOCURILE OLIMPICE

Corespondență de la Rio » Tragerea la sorți de la box » Mihai Nistor dă peste campionul mondial în ”sferturi”!

Articol de - Publicat joi, 04 august 2016 21:07

Tragerea la sorți a tablourilor olimpice la box, desfășurată azi, a adus un culoar relativ bun pentru singurul român aflat în competiție, supergreul Mihai Nistor.

”Tricolorul” va sta în primul tur, atunci când, pe 9 august se va disputa un singur meci, cel între Magomedrasul Medzhidov (Azerbaidjan) și Mohammed Arjaoui (Maroc).

În turul 2, pe 13 august, va intra în luptă și Mihai. El îl va avea ca adversar pe iordanianul Hussein Iashaish, un pugilist de doar 20 de ani.

"E un adversar accesibil, l-am vizionat puțin acum pe internet și-l cunoaștem", a declarat antrenorul Vali Vrânceanu.

Din turul 3 va începe greul pentru Nistor. El va lupta împotriva învingătorului meciului Medzhidov  - Arjaoui și francezul Tony Yoka.

"Nu e de speriat. Mihai l-a mai întâlnit de trei ori, de două ori a câștigat el, dar meciurile au fost mai mult decât discutabile. Se întorcea cu spatele în ring”, a declarat Vrânceanu.

"Ca să ajungem la medalie trebuie să-i batem pe toți", spune optimist și Mihai, căruia nu-i e frică de nimeni.

"Campionul olimpic, britanicul Joseph Joyce, a avut cea mai bună tragere, dar asta e, mergem înainte" 
Vali Vrânceanu, antrenorul lui Mihai Nistor

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
1588508841449130
Anghel Enache  •  12 August 2016, 00:33

Adrian Sorculescu, ai pura dreptate si mai este ceva, la Rio v-a face exact box cu umbra fara Relu Auras si Ablalim Ferodin. Ferodin incepuse sa il cizeleze cat de cat dar daca a parasit Bacaul si antrenorii care l-au consacrat, nu v-a ajunge departe. Nu stiu ca om de societate cum este Nistor dar ca om de box lasa mult de dorit. Daca unul din avioanele pe care le foloseste cand boxeaza isi atinge tinta....s-ar putea sa castige meciul cu pustiul de 20 de ani dar cu ceilalti nu o sa aiba sanse multe. Oricum..eu ii doresc succes pentru ca suntem Romani. Sanatate si numai de bine.

281071012270278
Adrian Sorculescu  •  06 August 2016, 11:09

1. Mihai boxeaza foarte urat: cu capul inainte, nu se prea uita unde loveste si este mai mult un bataus de strada decat un boxer. Oricine a facut box stie, ca acest stil de bataie de strada este foarte incomod. 2. Maestrul lui a spus ca nu a gasit sparring partneri. OK. Va spun eu ca in Romania gasea foarte multi sparring partneri, care nu se tem de tehnica lui inteligenta de a boxa, ci de faptul ca mereu loveste cu capul, si felul in care se bate cu tine ca pe strada risti sa te accidentezi foarte urat. 3.In locul lui as fi mai rezervat cu privire la declaratii de genul: "yoka s-a intors cu spatele, pe ala il bat, peste ala sunt cu 3 clase, s.a.m.d In primul rand pe Yoka nu-l bati decat printr-o minune daca ii scapi vreo ciobaneasca in barba. Altfel sansele tale sunt ZERO. EXACT CA IN MECIUL CU USYK (CAMPION OLIMPIC LA 91 , CARE TI-A ARATAT CE INSEAMNA SA FII BOXER, NU BATAUS DE STRADA. 4. Stiu ca vrei sa-l imiti pe Tyson, dar el la varsta ta era satul de box. 5. Daca nu dai jos din burta aia, vei avea reale probleme de sanatate. Toti marii campioni mondiali au avut fizic atletic, repet, nu de bataus pe strada. 6. Nu ai adversari, datorita faptului ca box-ul nu mai e la mare cautare in conditiile in care tu in Romania lupti cu 2 sportivi(si aia incepatori) , pentru medalia de aur. 7. Succes la medalie, poate iei bronzul, dar felul in care lupti, cu capul inainte e foarte urat si deloc inteligent(cum a zis maestrul tau).

bakunin
bakunin  •  05 August 2016, 01:12

D-le Ursescu, mai uitati-va o data pe tablou; Yoka va boxa cu Pfeiffer, nu cu invingatorul dintre Medzhidov - Arjaoui

Vezi toate comentariile (5)
Comentează