SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  FOTBAL

FOTO Neymar nu mai e la modă! Gestul prin care un suporter a devenit viral pe net: o preferă pe Marta

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2016 18:51

După eliminarea rușinoasă din grupe de la Cupa Americii, Brazilia are parte de un start slab și la Jocurile Olimpice. Până acum a înregistrat două remize identice: 0-0 cu Iraq și Africa de Sud.

Suporterii și-au cam pierdut răbdarea cu fotbaliștii, așa că și-au găsit noi pasiuni tot la fotbal, dar în echipa feminină a Braziliei.

Unul din micii fani ai echipei, Bernardo, a devenit celebru pe internet după ce s-a decis să taie numele lui Neymar de pe tricoul său și să scrie în locul său: ” Marta”.

Noul nume e cel al Martei Vieira da Silva, o jucătoare care face furori la feminin. Cu ea în echipă, Brazilia are 5-1 cu Suedia și 3-0 cu China și e calificată în sferturi. Fetele fac mai mult spectacol, așa că nu e de mirare că suporterii le preferă acum pe ele.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
jalabert
jalabert  •  10 August 2016, 00:26

lol 5-1 cu suedia la volei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează