SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  TENIS

Probleme pentru Monica Niculescu înainte de debutul la JO 2016 » Românca va juca la nici 12 ore după ce a aterizat în Brazilia

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2016 13:14

Monica Niculescu, locul 56 WTA, va debuta azi la Jocurile Olimpice de la Rio.

Românca va juca de la ora 14:00, ora Braziliei (n.r. 20:00 ora României), în turul I, contra Veronicăi Cepede, locul 124 WTA.

Monica ar putea să aibă ceva probleme, fiind într-o situație dificilă. Românca a ajuns în Brazilia în jurul orei 03:00, ora Braziliei, cu doar 11 ore înainte de startul meciului. În plus, pentru a ajunge la Rio, Monica a zburat 14 ore, iar oboseala și-ar putea spune cuvântul în meciul de azi.

De altfel, jucătoarea nici nu a fost prezentă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. 

Totul despre Olimpiadă: rezultate + program complet + statistici --> rio2016.GSP.ro

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  06 August 2016, 16:41

Turneul canadian s-a terminat de o săptămana asa ca motivul pt care ea a ajuns de abia azi a fost mai mult ca sigur lipsa opțiunilor (e greu de găsit un zbor către Romania in perioada asta, si nu sunt jocuri olimpice) , sau risca sa dea pe bilet tot premiul castigat alături de Simonica ... Oricum, bine ca a ajuns cu bine, multa bafta si ei si la restul fetelor si băieților nostri!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează