SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA SOCI 2014  »  JOCURI

Monopoly olimpic » Hasbro lansează un joc dedicat Olimpiadei de iarnă

Articol de - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 noiembrie 2013 20:05

În 2014, compania Hasbro va scoate pe piaţă un joc Monopoly dedicat împlinirii a 90 de ani de la primele Jocuri Olimpice de iarnă.

În loc să poposeşti în Vermont Avenue, în Park Place sau în celebrele gări de pe clasica tablă de Monopoly, acum locurile sînt schimbate. Sapporo, Grenoble sau Calgary sînt noile destinaţii, în semn de omagiu pentru împlinirea a 90 de ani de la cea dintîi Olimpiadă de iarnă, cea desfăşurată la Chamonix, în 1924.

Pe cartonul care aduce profitul sau falimentul imaginar sînt trecute şi sporturile de iarnă - hocheiul pe gheaţă, bobul, schiul. Ultima căsuţă, cea mai "scumpă" din întregul joc, este chiar Soci, locul de desfăşurare a Jocurilor Olimpice de anul viitor.

Cea mai ironică este căsuţa "Budget Overrun", adică "Depăşire de buget", aluzie la faptul că ruşii au o Olimpiadă extrem de scumpă - 51 de miliarde de dolari.

Compania Hasbro, mama lui Monopoly, şi ea în vîrstă de vreo 90 de ani, a conceput, de-a lungul vremii, tot felul de ediţii speciale ale popularului joc.

Multe dintre ele au fost dedicate sportului. Printre acestea, 2006 FIFA World Cup Edition, All-Black edition, Los Angeles Games, FC Bayern Munchen, Boston Red Sox sau Formula 1 Edition.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează