SPORTURI  »  MOTO GP  »  MARELE PREMIU AL AUSTRALIEI

Schimbare de lider în Moto GP! Francesco Bagnaia, înapoi pe primul loc la general

Alex Rins (mijloc) a câștigat Marele Premiu al Australiei.
FOTO: Imago
Alex Rins (mijloc) a câștigat Marele Premiu al Australiei. FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2022 16:28 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 16:48

Spaniolul Alex Rins (Suzuki) a câştigat Marele Premiu al Australiei la motociclism viteză la clasa MotoGP, ieri, pe circuitul Phillip Island. Italianul Francesco Bagnaia (Ducati) s-a clasat pe trei și a recuperat poziția de lider în clasamentul general de la francezul Fabio Quartararo (Yamaha), constrâns să abandoneze după ce a căzut la jumătatea cursei. 

Cu cine ne duelăm! Încă un internațional israelian a obținut pașaport românesc. Sunt 5 jucători de origine română în lotul Israelului!
EURO 2024
Cu cine ne duelăm! Încă un internațional israelian a obținut pașaport românesc. Sunt 5 jucători de origine română în lotul Israelului!

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Bagnaia are 233 puncte, urmat de campionul mondial en titre Quartararo, cu 219 pct, și de spaniolul Aleix Espargaro (Aprilia) - 206 pct. 

Ultimele două mari premii ale sezonului au loc la Sepang (23 octombrie) și Valencia (6 noiembrie). 

Citește și alte articole:

Ilie Năstase și Ion Țiriac, protagoniștii celebrei finale de Cupa Davis ratate în '72, fac declarații spectaculoase: „N-am știut să-l stăpânesc pe Năstase, trebuia să trimit Securitatea după el” + „Îmi reproșez că am ajuns prea târziu la București!”

Episod neștiut cu violentul Ionel Ganea: bătaie în seara barajului pierdut cu Slovenia. „Mi-a dat un pumn și a sărit pe mine. Mi-a învinețit ochiul. Mi-au pus o șapcă să nu vadă Hagi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează