SPORTURI  »  NATATIE  »  ENTERTAINMENT

Michael Phelps, din nou actor » Multiplul campion olimpic are un rol în serialul Suits

Articol de - Publicat sambata, 08 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 martie 2014 22:51

Joi a început, în SUA, difuzarea celui de-al patrulea sezon al serialului Suits.

Producătorii au revenit în stil mare, avîndu-l ca actor în primul episod pe multiplul campion olimpic la înot Michael Phelps, care a avut de spus patru replici.

"Îşi joacă propriul rol. Singurul care îl poate interpreta pe Michael Phelps este Michael Phelps. Voiam iniţial să evităm astfel de apariţii de celebrităţi. Dar în acest caz, ştim că Michael este un mare fan al serialului şi ne bucurăm că îl avem în film", a spus declarat Patrick J. Adams, unul dintre actorii principali ai acestei serii TV despre avocaţi.

Nu este prima dată cînd cel mai medaliat sportiv de la Jocurile Olimpice apare în seriale, jucîndu-şi rolul propriu. Michael Phelps (28 de ani) s-a mai remarcat în Entourage şi a găzduit şi emisiunea Saturday Night Live.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează