SPORTURI  »  NATATIE  »  ÎNOT

Un nou maraton » Un adolescent de 17 ani a traversat înot Canalul Catalina

Articol de - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 00:00

Australianul de origine română Dan Canță, 17 ani, a traversat Canalul Catalina.

Adolescentul, care anul trecut a trecut înot individual Canalul Mânecii, iar anul acesta a repetat performanța alături de familia sa, a reușit să încheie cursa americană după 11 ore, 13 minute și 19 secunde.

Canalul Catalina leagă insula cu același nume de sudul Californiei. Distanța în linie dreaptă între cele două puncte este de aproximativ 33 de kilometri. Înot însă, distanța poate fi mai mare, din cauza curenților care îi forțează pe sportivi s-o apuce pe rute ocolitoare.

Canță a devenit astfel, pe 21 septembrie, și cea mai tânără persoană din Australia care duce această încercare la bun sfârșit.

Citește și: Trei pentru România » Cel mai tânăr român care a traversat Canalul Mânecii a repetat isprava

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close