SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  TESLA

Elon Musk și Tesla, pierderi URIAȘE după ce s-au făcut de râs la evenimentul de prezentare a Tesla CYBERTRUCK!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 13:43

TESLA CYBERTRUCK, noul proiect al lui Elon Musk, a intrat pe piață, însă incidentul petrecut la evenimentul de prezentare a produs pagube companiei, care și-a văzut acțiunile scăzând pe bursa americană.

Prețul acțiunilor Tesla a scăzut cu 6% până la închiderea pieței ieri, scăzând valoarea netă a companiei lui Musk cu 768 milioane dolari într-o singură zi, la 23,6 miliarde dolari.

Moment penibil la testul balistic!

În timpul prezentării, Elon Musk l-a chemat pe scenă pe șeful departamentului de design de la Tesla și l-a invitat mai întâi să lovească cu un baros ușile mașinii, iar apoi să arunce cu o bilă metalică în geam, informează Libertatea.

+2 FOTO

Bila a reușit să spargă geamul, chiar dacă nu a trecut prin el. Elon Musk a fost auzit înjurând, apoi a spus: „Este loc de îmbunătățire”.

Am aruncat cu tot felul de obiecte în acestea geamuri și nu s-au spart. Dintr-un motiv necunoscut, s-au spart acum. Nu știu de ce”, a continuat Elon Musk.

VEZI ȘI:

Elon Musk a prezentat Tesla Cybertruck! Moment PENIBIL: i-au explodat geamurile când Musk făcea un experiment de rezistență! Cât costă și ce autonomie are pick-up-ul

Citește și:

Trei jucători din Superliga, în cantonamentul Rapidului » Neil Lennon va lua decizia finală înainte de startul sezonului
Superliga
Trei jucători din Superliga, în cantonamentul Rapidului » Neil Lennon va lua decizia finală înainte de startul sezonului
Dinamo transferă de la campioana Israelului! Cine este jucătorul ochit de Kopic
Superliga
Dinamo transferă de la campioana Israelului! Cine este jucătorul ochit de Kopic
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!
Superliga
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!

Kaputt! Ce faci dacă îți „pică” mașina în drum spre EURO 2024 » Două ponturi care te pot salva de necaz

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (8)
586974421790922
Sefu Banilor  •  23 Noiembrie 2019, 17:08
Postat de Un Bogdan pe 23 Noiembrie 2019, 14:51

Se numeste publicitate negativa ( si este intentionata !) se realizeaza cu ajutorul "dusmanilor" si a concurentei ! .... Pentru costul a doua geamuri fisurate, intreg globul a aflat ca a scos un bolid electric la un pret de garsoniera in Rahova... :) "Gurile rele", bineinteles NU GSP-ul, vorbesc de comenzi mai mari de 150.000 de unitati in primele 24 de ore.... Cum spuneti voi ... Pierderi uriase ! :)

Corect! Dar astia sunt prea prosti sa isi dea seama ca is manevrati.

586974421790922
Sefu Banilor  •  23 Noiembrie 2019, 16:54

Moment penibil pentru pseudogoaozarii de la gsp. N-aveti voi nici o treaba cu bursa, asa ca lasati-o mai moale. Actiunea Tesla vine de la 220 la sfarsitu lu Octombrie si a atins 320 ieri ca sa scada la 303. E corectie normala pe bursa. De ce nu ati scris si cand a crescut brusc de la 220? Sunteti super penibili. Probabil lucrati pentru Bild.

ovidiu2019
ovidiu2019  •  23 Noiembrie 2019, 16:13
Postat de cfrinho pe 23 Noiembrie 2019, 15:04

Un pacalici care vinde masini electrice la suprapret. Exista variante mult mai ieftine si de calitate foarte buna cum ar fi BYD, dar fiind o marca chinezeasca vesticii se feresc, ca doar toate relele din lume vin din China si Rusia, dupa cum spune presa. :)))

Tu traiesti in Europa, de fapt chinezii sunt prezenti si pe piata americana. Am inteles ce ai vrut sa spui, dar sa comparam Rusia cu China nu e o comparatie buna. Chinezii mult huliti inainte, toti spuneau despre ei ca si la trenuri produc fake-uri, astazi au cele mai rapide trenuri din lume. Si le si vad, nu cred ca cineva normal la cap ar refuza un tren doar pentru ca nu e japonez ci este chinez.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează