SPORTURI  »  POARTA CASCA  »  CAMPANIE GSP

Miliardarul Richard Branson era să moară la schi » Ciocnire în Elveţia

Articol de - Publicat vineri, 14 ianuarie 2011 00:00

Britanicul în vîrstă de 60 de ani s-a lovit pe pîrtie, în coborîre, de un adolescent. Amîndoi au supravieţuit. Branson şi-a distrus însă genunchiul

S-a întîmplat chiar pe 1 ianuarie. Sir Richard Branson, 60 de ani, proprietarul gigantului Virgin, care include 400 de companii, era la schi în Elveţia, unde îşi petrecea vacanţa. O coborîre pe pîrtie s-a încheiat însă rău pentru el.

I-a apărut în faţă un alt schior, un adolescent, cei doi ciocnindu-se violent. Amîndoi aveau cască, amîndoi au supravieţuit. Dar miliardarul britanic şi-a distrus un genunchi. "M-am ales cu o ruptură a ligamentului încrucişat anterior. Am fost operat a doua zi şi am un ligament reconstruit", a relevat Branson pe blogul său, precizînd că "de-abia după nouă luni voi putea spune că piciorul e complet vindecat".

Totuşi, magnatul le-a transmis un mesaj angajaţilor: "Deocamdată, trebuie să stau cu piciorul în sus după accidentul de la schi, dar într-o mînă am telefonul, iar în cealaltă laptopul. Oamenii mei nu sînt chiar norocoşi".


4 miliarde de dolari este averea britanicului Richard Branson, locul 212 în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni ai planetei

"Ce nebunie pe pîrtie! Din fericire, adolescentul care a provocat accidentul a scăpat şi el cu viaţă. Oricum, cu genunchiul distrus, nu l-aş fi putut prinde"
Richard Branson, proprietarul concernului Virgin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bibi_stor
bibi_stor  •  14 Ianuarie 2011, 21:12

Eu zic ca la cati bani are sa isi cumpere o partie privata pe care sa schieze numa el

jumega
jumega  •  14 Ianuarie 2011, 15:11

eu zic sa incepeti si campania de purtat genunchiere la schi :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează