SPORTURI  »  RUGBY  »  LIGA NAȚIONALĂ

S-a stabilit finala Ligii Naționale! CSM Știința Baia Mare și Dinamo se vor lupta pentru titlul de campioană

FOTO Facebook CSM Știința Baia Mare
FOTO Facebook CSM Știința Baia Mare

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 20:47 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 21:22

CSM Știința Baia Mare își va apăra titlul cucerit anul trecut, după ce a învins-o, sâmbătă, în semifinele Ligii Naționale pe SCM USV Timişoara cu 18-16. Dinamo îi va fi adversară pe 9 decembrie.

CSM Știința Baia Mare și Dinamo București se vor înfrunta pentru trofeul de campioană din acest sezon al Ligii Naționale. Cele două echipe și-au obținut dreptul de a disputa ultimul act după meciurile jucate în acest final de săptămână.

Dinamo a trecut, joi, de Steaua București cu 20-19 în Ghencea, luându-și revanșa după ce s-a înclinat în fața rivalilor tradiționali în această fază anul trecut.

CSM Știința Baia Mare domină întrecerea internă

CSM Știința Baia Mare a jucat, sâmbătă, pe teren propriu contra celor de la SCM USV Timişoara, impunându-se cu 18-16 (9-7). 

Echipa din Baia Mare este campioana ultimelor patru ediții. Finala dintre CSM Ştiinţa Baia Mare şi CS Dinamo se va juca în data de 9 decembrie. Steaua şi SCM Timişoara vor disputa finala mică. Ambele partida vor avea loc pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București.

9 titluri de campioanăare în palmares Știința Baia Mare

16 trofee de campioanăa câștigat Dinamo, dar ultimul triumf datează din 2008

Citește și:

România a cucerit Trofeul Carpați și e gata de Campionatul Mondial de handbal feminin » Fără Neagu, alte 4 jucătoare au ieșit în evidență
Trofeul Carpați
România a cucerit Trofeul Carpați și e gata de Campionatul Mondial de handbal feminin » Fără Neagu, alte 4 jucătoare au ieșit în evidență
Camelia Potec:  „Toată Europa va fi cu ochii pe țara noastră” + În ce probe va concura David Popovici la CE în bazin scurt de la Otopeni
ÎNOT/CAMPIONATELE EUROPENE ÎN BAZIN SCURT
Camelia Potec: „Toată Europa va fi cu ochii pe țara noastră” + În ce probe va concura David Popovici la CE în bazin scurt de la Otopeni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează