SPORTURI  »  RUGBY  »  DINAMO

Dinamo a bătut Steaua la rugby, în Ghencea. Prima victorie a roş-albilor în campionat!

Articol de - Publicat sambata, 24 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 24 mai 2014 17:47

Dinamo vrea să renască la rugby. A obţinut ieri primul succes din Super Liga Naţională de rugby. Şi ce victorie! Tocmai în Ghencea, în faţa Stelei. Roş-albii au învins cu 11-10, după ce, la pauză, roş-albaştrii conduceau cu 7-3.

La stadion au fost şi suporterii echipei de fotbal a "cîinilor", care au sărbătorit succesul cu rugbiştii.

A fost primul succes al dinamoviştilor după 8 ani în Ghencea! Întărirea lotului cu 5 sportivi din Tonga pare să fie de bun augur pentru roş-albi. Tongalezul Paula Kata a fost declarat jucătorul meciului. Elevii lui Ştefan Demci şi Cristi Hîldan speră să paseze lanterna roşie a clasamentului celor de la U Cluj.

"Este un succes uriaş. La Dinamo se pun bazele unei echipe noi, iar victorie ne dă speranţe. Intrăm în lupta pentru locul 6", a spus Demci. "Băieţii au fost extraordinari, meritau să cîştige. Cred că vom face o echipă bună la Dinamo", a spus şi Hîldan.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  24 Mai 2014, 20:41

FELICITARI! se vede ca ati muncit

Vezi toate comentariile (1)
Comentează