SPORTURI  »  RUGBY  »  WORLD RUGBY NATIONS CUP

Două zile pentru o victorie » România a câștigat clar meciul cu Uruguay, scor 40-0

Ploaia a fost mai puternică decât rugbyștii luni seară
Ploaia a fost mai puternică decât rugbyștii luni seară

Articol de - Publicat miercuri, 15 iunie 2016 00:00

"Naționala" masculină a trecut ieri de Uruguay cu 40-0, într-o partidă întreruptă luni din cauza ploii la scorul de 18-0.

Echipa Românei și-a propus la această ediție a World Rugby Nations Cup, a zecea găzduită de București, să caute soluții noi, să lege relații de joc, dar victoriile continuă să vină. Cea de ieri a fost specială. O victorie care a venit după două zile de joc.

Partida dintre România și Uruguay era programată pentru luni, ora 20:00. Meciul însă a coincis cu furtuna și  ploaia abundentă care a căzut în Capitală.

O ploaie violentă care a întrerupt partida în două rânduri și care până la urmă avea să împingă disputa pentru marți. Confruntarea a fost suspendată în minutul 35, la scorul de 18-0 în favoarea "stejarilor".

Ieri, partida s-a reluat, iar România a defilat, impunându-se cu 40-0. O victorie categorică. În ultima etapă a turneului, "stejarii" vor întâlni pe stadionul "Arcul de Triumf" Argentina XV, a doua echipă a țării sud-americane.

Cele două formații sunt neînvinse și își vor disputa trofeul World Rugby Nations Cup sâmbătă, de la ora 20:00. "Stejarii" au reușit să câștige această competiție de trei ori, în 2012, 2013 și 2015.

Rezultatele "Stejarilor"

  • România-Namibia 20-8
  • România-Uruguay 40-0
  • România-Argentina XV, 18 iunie, ora 20:00

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează