SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA - JAPONIA 18-13

Duelul transformerilor » Japonia a învins la Bucureşti, cu 18-13, într-un meci în care România a marcat singurul eseu

În partida de ieri, japonezul Ayumu Goromaru a strălucit FOTO: Alex Nicodim
În partida de ieri, japonezul Ayumu Goromaru a strălucit FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 noiembrie 2014 21:52

Meciul de la Bucureşti s-a rezumat la confruntarea dintre japonezul Ayumu Goromaru şi românul Florin Vlaicu. A marcat mai mult primul, care a avut o reuşită de 100%


Echipa României a înregistrat a doua înfrîngere din meciurile de pregătire pentru Cupa Mondială 2015. După ce sîmbăta trecută a pierdut în faţa selecţionatei SUA, cu 17-27, ieri "stejarii" nu au reuşit la Bucureşti să treacă de reprezentanţii Japoniei: scor final 13-18.

Meciul a fost unul echilibrat, s-a jucat pe toate liniile, dar totul a orbitat în jurul duelului dintre transformerii celor două echipe: Florin Vlaicu şi Ayumu Goromaru. Românul a realizat două lovituri de pedeapsă din 4 încercări şi a transformat singurul eseu al partidei, în timp ce japonezul a marcat 5 lovituri de pedeapsă şi a avut un procentaj de reuşită de 100%.

Ambii s-au născut în acelaşi an, 1986, Ayumu fiind mai în vîrsta cu aproape patru luni. Joacă pe posturi diferite, în faţa butului ambii sînt letali, dar de data aceasta japonezul a dat loviturile cîştigătoare.

De numele lui Florin Vlaicu se leagă marcarea celor mai multe puncte din istoria echipei naţionale, în 74 de selecţii pentru "stejari" cel supranumit "Americanul" a realizat 536 de puncte adunate în urma marcării a 6 eseuri, 94 de transformări, 102 de lovituri de pedeapsă si 4 dropgoluri.

Goromaru a marcat pentru Japonia 525 puncte din 15 eseuri, 128 de transformări şi 64 de penalităţi.

Următorul meci-test al României este programat peste o săptămînă, la Bucureşti, cînd va întîlni echipa Canadei.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Noiembrie 2014, 11:03

domnilor, titlul... e incorect.. va rugam frumos.. unii useri sunt derutati, pe buna dreptate))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Noiembrie 2014, 11:02
Postat de cosmin97 pe 16 Noiembrie 2014, 09:38

Nu inteleg nimic in legatura cu scorul,pana la urma cine a invins?

..)) japonia, la mare lupta. am fost la meci, pana si piticaniile alea au un pachet bun de inaintare. chiar si la gramezi imping bine. da, au castigat ei, te deruteaza colegii nostri din redactie ?..)) se mai amuza si ei, chiar si cand nu vor..)

oricare
oricare  •  16 Noiembrie 2014, 10:58

Niste basinosi. ce-am fost si ce am ajuns...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează