SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY

Mesaj ȘOCANT la început de an școlar din partea unui deputat și președinte de club: "Pune-ți mâna pe carte și nu fumați în budă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 12:44

Călin Matei, deputat PSD de Maramureș, vicepreședinte FR Rugby și președinte la CSM Știința Baia Mare, cvintuplă campioană a României la Rugby, le-a transmis elevilor un mesaj neconvențional la început de an școlar, plin de greșeli gramaticale.

"Nici mie nu mi-a fost draga școala,ca la majoritatea dintre voi. Da nu am avut ce face, tot ca majoritatea dintre voi! Pana la următoarea vacanța ,pune-ți mâna pe carte, fiți cuminți și nu fumați in budă! Succes!", a postat acesta pe Facebook.

Mesajul plin de greșeli gramaticale nu a fost modificat de redactorii GSP.RO.

 calin matei

Pe numele său complet Călin-Vasile-Andrei Matei, politicianul născut în 1966 e deputat din 2012, e căsătorit, are doi copii și îndeplinește două funcții în rugby-ul românesc: vicepreședinte al Federației și președinte al CSM Știința Baia Mare.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
316686695463784
Maria Minodora  •  12 Septembrie 2017, 11:22

Prin Baia Mare lumea care il cunoaste pe acest doctor in limba romana spune ca ar fi odrasla de cadru didactic.Ce spuneti?

para.para
para.para  •  11 Septembrie 2017, 16:06

Deci cand cineva ii sfatuieste pe copii sa invete si sa nu fumeze, in viziunea acestei hartii de impachetat pestele, este un mesaj SOCANT. Draga hartie de impachetat pestele, nu toata lumea alearga dupa rating si nu toata lumea indeamna tineretul la huliganism si la ura impotriva celorlalti asa cum faceti voi.

radumatei
radumatei  •  11 Septembrie 2017, 15:23

Deci, e inportant spiritu mesajului, nu litera lui. Carcotasilor, mai tace-ti din gura.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează