SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY WORLD NATIONS CUP

Preambul la World Cup » România și Namibia sînt singurele echipe de la World Nations Cup care vor juca și în Cupa Mondială

Florin Vlaicu a marcat 20 de puncte contra Spaniei
Florin Vlaicu a marcat 20 de puncte contra Spaniei

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2015 00:00

România și Namibia sînt singurele echipe prezente în turneul de la București care vor participa și la Cupa Mondială din luna septembrie.

România a debutat cu victorie la World Nations Cup, 35-9 cu Spania, în timp ce Namibia a pierdut categoric în fața echipei secunde a Argentinei, 10-30.

România și Namibia sînt singurele echipe calificate la Cupa Mondială din Marea Britanie care participă și la turneul din Capitală. Cele două se vor întîlni azi, în jocul doi, al World Nations Cup.

Au fost patru întîlniri precedente între cele două naționale, africanii impunîndu-se o singură dată, în 2010, la IRB Nations Cup, de la București. A fost atunci 21-17.

În rest, "stejarii" au cîștigat prima dispută și singura oficială, 37-7 la Cupa Mondială din 2003, iar apoi au mai fost două succese la turneul bucureștean: 28-16 în 2007 și 13-11 în 2011.

De la ora 17:00, se va juca primul meci al zilei, Argentina XV contra Spaniei. Ultimele dispute ale turneului vor avea loc duminică, 21 iunie: Spania-Namibia și România-Argentina XV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10153512678218991
Petre Doanca  •  11 Septembrie 2015, 18:51

Ma dezamageste dl Ioanitoaia cu ziaristii sai de la gsp.....ziaristi de dloi lei, maruntis de buzunar,vad ca dati despre fotbal totul, ce nevasta se culca cu alt fotbalist, ce amate au, toate birfele ieftine,betii din discoteci cu fotbalisti, titluri care nu au nimica cu subiectul, dar despre alte sporturi, ca rugby, de unde vin sportivii, de la ce club, ce educatie au-nu ca fotbalistii, nici 4 clase primare, de aceea nici nu mia citesc si nici nu mai iubesc fotbalul, dl ioanitoaia, ca jurnalist, imi pare rau, dar tb sa va zic, prin prizma articolelor din ziar, sintei un biet amator, care beneficiaza de prostia rominilor, a ajuns sa imi fie scirba sa mai citesc gsp, asa ca citesc alte ziare, daca mai sint serioase.Nu stiu ce concurenta aveti caci si cei de la prosport, tot un ziar, de ***, asta este ziaristica romineasca? asa ca, imi cer scuzele de rigoare daca supar dar e un pdv care tb sa il zic, si ma face sa nu mai vreau sa aud de fotbalul rominesc pt ca nu mai exista, asa cum multi romini imi zic-dar noi am avem echipe de fotbal? va doresc sanatate, in rest cum vrea domnul....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează