SPORTURI  »  RUGBY  »  TRIPLĂ CRIMĂ

Răzbunare de tată » Un rugbyst sud-african a ucis cu toporul trei oameni care i-ar fi violat fiica

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 martie 2011 18:26

Un fost rugbyst din Africa de Sud a fost arestat după ce a măcelărit cu un topor trei oameni. Sportivul în vîrstă de 34 de ani, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, s-a răzbunat astfel pe cei care i-au violat fiica. În urma violului, fetiţa rugbystului a fost infectată cu HIV.

Una dintre victimele carnagiului provocat de fostul sportiv săptămîna trecută în oraşul Durban a fost decapitată total, iar un alt bărbat de-abia a scăpat cu viaţa de furia tatălui furios.

Rugbystul va compărea în faţa judecătorilor mîine, fiind acuzat de triplă omucidere. La locuinţa sa au fost găsite toporul despre care se presupune că este arma crimei, haine pătate de sînge şi o maşină închiriată cu care sportivul şi-ar fi urmărit victimele timp de cîteva săptămîni înainte să le atace.

Legea sud-africană nu permite ca numele suspecţilor în cazuri grave să fie date publicităţii pînă la lămurirea circumstanţelor. Majoritatea jucătorilor sud-africani de rugby sînt însă albi, iar presa de acolo speculează că suspectul ar putea fi acuzat şi de faptul că a atacat deliberat numai victime de culoare.

Se pare că ex-rugbystul incriminat a jucat la Blue Bulls, o echipă sud-africană al cărei stadion, Loftus Versfeld, a fost folosit în timpul World Cup 2010.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mogul
mogul  •  30 Martie 2011, 23:24

eu i-as fi violat mai intai si apoi i-as fi omorat

liviuiron
liviuiron  •  30 Martie 2011, 23:10

dddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, superb!

liviuiron
liviuiron  •  30 Martie 2011, 23:03

pai poate chiar asta din poza e jucatorul cu pricina si uite asa s-a facut lumina. eu cred ca e o metoda simpla si eficienta sa iti faci dreptate iar acest lucru ar putea fi aplicat si in tara noastra unde legea ii iarta usor pe ticalosi.daca ati pati voi la fel cu fiica voastra nu ati decurge la aceste fapte de disperare???? eu unul as fi facut la fel. bravo jucatorule de rugby, chiar daca o sa primesti ani grei de puscarie, macar ti-ai luat o pata de pe suflet.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează