SPORTURI  »  RUGBY  »  SUPERLIGA CEC BANK

Semifinale cu repetiţie » Meciurile care vor stabili finalistele Superligii sînt reeditarea confruntărilor de anul trecut

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2013 22:09

S-au stabilit semifinalele Superligii CEC Bank, care vor avea loc pe 28 septembrie: RCM Universitatea de Vest Timişoara-RCJ Farul Constanţa şi CSM Ştiinţa Baia Mare- Steaua Bucureşti.

Aceleaşi echipe, aceiaşi adversari ca şi în sezonul trecut, cu diferenţa că în 2012 clasamentul final după play-off a fost altul.

Liderul de acum este campioana RCM Timişoara, care a încheiat pe primul loc, cu 21 de puncte, urmată de CSM Ştiinţa Baia Mare (19 p), Steaua (19 p) şi RCJ Farul Constanţa (0 p). Anul trecut, la final de sezon, pe primul loc s-a situat CSM Ştiinţa Baia Mare, campioana de atunci, urmată de RCM Timişoara, RCJ Farul Constanţa şi Steaua Bucureşti. Cum locul 1 întîlneşte locul 4, iar locul 2 joacă cu locul 3, tabloul semifinalelor arată identic chiar şi în privinţa echipelor-gazdă.

În 2012, CSM Baia Mare a bătut Steaua (24-20), RCM Timişoara a trecut de Farul (68-13), iar bănăţenii au intrat în posesia tilului după o pauză de 40 de ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează