SPORTURI  »  RUGBY  »  CHALLENGE CUP / STEJARII - LEEDS 6-10

Stejarii Bucureşti au cedat pe teren propriu în faţa celor de la Leeds, scor 6-10

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2009 00:00

Echipa de rugby Stejarii Bucureşti a fost învinsă, sâmbătă, de gruparea Leeds, scor 10-6, în al treilea meci al românilor în Grupa 1 a Challenge Cup, disputat pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

În primul joc din grupă, echipa Stejarii Bucureşti a trecut de Parma, scor 21-9, acest rezultat fiind considerat o surpriză de către specialişti. Formaţia din România va disputa următorul meci împotriva celor de la Leeds, la data de 20 decembrie.

În celălalt meci al Grupei 1 se vor întâlni formaţiile Parma şi Bourgoin. În această fază a competiţiei, echipele sunt împărţite în 5 grupe, iar câştigătoarele se vor califica în sferturile de finală, alături de alte trei formaţii din Cupa Europei.

Meciul dintre Stejarii Bucureşti şi Leeds este jocul cu numărul 2.000 în istoria cupelor europene la rugby, conform site-ului oficial al ERC.

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  12 Decembrie 2009, 21:07

am vazut si eu meciul,destul de modest,fara nici o idee tacticacu jucatori obositi fara conditie fizica cu o linie de trei sferturi aproape stearsa,cu un pilier,nr 23 bun de poze la circ cu un nr 7 si 9 caraghiosi 11 si 14 mai ales fricosi si alti navetisti si vrem sa batem supermodesta echipa leeds,sa fim seriosi.petrache du-te la cosr inapoi ca nu are cine sa plimbe hirtia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează