SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY

Superliga de rugby revine după 10 luni de pauză

Încleștările pentru balonul oval revin sâmbătă, la Brașov FOTO sportpictures.eu
Încleștările pentru balonul oval revin sâmbătă, la Brașov FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat vineri, 28 august 2020 14:30 / Actualizat vineri, 28 august 2020 15:32

Meciurile de baraj pentru calificare în semifinalele Superligii redeschid sezonul de rugby. Balonul oval a stat în cutie aproape un an

Sâmbătă și duminică, pe Stadionul Noua din Brașov, se vor disputa meciurile de baraj pentru calificarea în semifinalele Superligii CEC Bank, între ACS Tomitanii și SCM Timișoara, respectiv CS Dinamo-Universitatea Cluj. Prima partidă are loc sâmbătă, de la ora 15:30, iar cea de-a doua duminică, la aceeași oră. Ambele întâlniri vor fi transmise direct de TVR1.

CSA Steaua și CSM Știința Baia Mare, primele două clasate, sunt calificate direct în penultimul act. Persoanele implicate în organizarea jocului la arenă vor trece printr-un filtru epidemiologic înainte de a pătrunde în tribunele Stadionului Noua. Interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor. Din sezonul viitor, Federația Română de Rugby dorește schimbarea structurii campionatului, în sensul ca Superliga să înceapă primăvara devreme și să se termine toamna.

Nu mai vin în Europa

Naționala de rugby a Japoniei nu va mai fi prezentă la "Turneul celor Opt Națiuni", care era programat între 14 noiembrie și 5 decembrie. Alături de echipele din 6 Nations, Japonia și Fiji își dăduseră acordul să ia parte la turneu. Niponii erau în aceeași grupă cu Franța, Scoția și Italia. Japonia a limitat recent intrarea străinilor în țară, complicând astfel revenirea staffului tehnic al naționalei, condus de neozeelandezul Jamie Joseph.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN ALTE SPORTURI: 

Înapoi în Europa. După 6 luni de pauză, Turda și Constanța vor juca sâmbătă în European League

Hamilton va fi la start în Grand Prixul de la Spa-Francorchamps

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează