SPORTURI  »  RUGBY  »  GEST INUMAN

UPDATE Dosar pentru dinamovistul agresor: ”A recunoscut că mi-a omorât câinele” » Reacția clubului dinamovist

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2017 00:00

Poliția a deschis dosar pe numele antrenorului de rugby de la Dinamo, Ștefan Demici, acuzat că ar fi aruncat peste balcon câinele unei amice. Proprietara Andreea Stroe spune că tehnicianul a admis fapta, Demici evită comentariile.

update

CS Dinamo a reacționat în urma scandalului în care este implicat Ștefan Demici, prin intermediul unui comunicat de presă în care anunță că incidentul a avut loc în timpul liber al antrenorului.

Clubul Sportiv Dinamo precizează faptul că persoana la care faceți referire este instructor la secția de rugby în cadrul instituției noastre.

Incidentul care s-⁠ar fi produs în data de 04.02.2017, în timpul liberal funcționarului, nu are legătură cu statutul de angajat al clubului.

Până la clarificarea de către instituțiile abilitate a aspectelor la care faceți referire, CS Dinamo nu se poate pronunța asupra veridicității presupuselor fapte din data de 04.02.2017 și, totodată, se delimitează de orice comportament care încalcă legea.

CS Dinamo nu deține alte date cu privire la acest subiect.

Compartimentul de Relații Publice -⁠ CS Dinamo

Se rostogolește pe repede înainte cazul antrenorului echipei de rugby Dinamo, Ștefan Demici, acuzat că, sâmbătă dimineața, în complexul "Asmita", a aruncat de la etajul 14 câinele Shi-Tzu al unor amice. Patrupedul a decedat, iar surorile Patricia și Andreea Stroe spun că, în momentul vizitei, tehnicianul era în stare de ebrietate.

"Să-l judece Dumnezeu și să-l pedepsească legea!"

Andreea susține că, ieri, a avut o întâlnire cu Demici pentru a lămuri lucrurile: "L-am rugat să se uite în ochii mei și să recunoască faptul că ne-a omorât câinele. A spus că așa este și a promis că va recunoaște inclusiv în ancheta de la Poliție, nu să ne scoată pe noi nebune și penibile cu cine știe ce variante aberante. A părut foarte umil și mi-a zis că era beat, într-adevăr. De-acum, să-l judece Dumnezeu și să-l pedepsească legea!".

Fata e în continuare șocată de "modul odios în care a acționat. A aruncat câinele peste balcon și apoi s-a întors liniștit în casă, s-a așezat pe canapea încă vreo 20 de minute ca și cum nu s-a întâmplat nimic".

Demici: "Vom vedea cine are dreptate"

Ea a anunțat că dosarul e deja în lucru la Secția 14 de Poliție: "Avem convocare pentru luni la audiere, ne-au cerut să ducem și câinele pentru autopsie. Știu că inclusiv lui Ștefan i-au trimis citație. El va trebui să plătească și pentru postura lui de ofițer în cadrul Ministerului de Interne".

Demici spune că este subcomisar MAI și refuză, momentan, să ofere declarații despre episodul produs sâmbătă: "Există o reclamație, îmi rezerv dreptul de a nu spune deocamdată nimic. Ne-am contactat avocații și o să vedem cine are dreptate. Sub nicio formă nu eram sub influența băuturilor alcoolice!".

Riscă amendă penală sau închisoare!

Fapta de care este acuzat Ștefan Demici pică sub incidența Legii pentru protecția animalelor. Veronica Tulpan, director de programe la Fundația Vier Pfoten, explică faptul că "vinovatul poate fi pedepsit chiar cu închisoarea, în funcție de aprecierea instanțelor. De obicei, până acum, s-au mers în special doar pe amenzi penale, din păcate, iar acest lucru încurajează astfel de acte crude. Indivizi ca acesta n-au frică de nimic. Nu conștientizăm că uciderea unui animal trebuie să atragă pedepse pe măsură, așa cum știm, de exemplu, că vom păți ceva dacă furăm sau agresăm un om".

"I-am spus ieri lui Demici: «Îmi pare rău pentru tine ca om, dar nu se poate să faci așa ceva pentru că ți-ai băut mințile! Dacă erai în casă cu un bărbat și te enerva, băgai cuțitul în el?»"
Andreea Stroe, proprietara câinelui ucis

"Nu știu despre ce este vorba. Sunt plecată din localitate, revin luni dimineața la post și atunci mă voi informa și vom putea avea un punct de vedere"
Monica Iagăr, președintă CS Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
qwerty007
qwerty007  •  07 Februarie 2017, 03:09

'Se rostogolește pe repede înainte cazul antrenorului echipei de rugby Dinamo'....ma idiotule care ai scris chestia asta,cate clase ai??????????????

kwd2015
kwd2015  •  06 Februarie 2017, 19:41
Postat de gicab pe 06 Februarie 2017, 18:03

***

tu parca ***. te-ai sucit? Asa bate acum vantul? penibil!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2015
kwd2015  •  06 Februarie 2017, 19:41
Postat de gametable08 pe 06 Februarie 2017, 18:24

ASTIA SUNT DINAMOVISTII ,RUSINE MERITA INCHIS 20 de ani pt omor calificat plus sa se retina agravanta ca era dinamovist :))

Sustii ceva aiurea. *** *** cunoscut in oras, plus interlop cunoscut si temut. Am boala pe Mimao, dar nu sunt de acord cu afirmatia ta sau a oricui, ca e asa scrantit la mecla, pt ca e dinamovist. E asa, pentru ca asa a fost fatat. Ca e la Dinamo, e o intamplare si atat. Sa nu-i uitam pe ai nostri, care-s la fel...... sau pe petrolistii aia fara creier de la Ploiesti, ***. Sau pe si pe si pe....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează