SPORTURI  »  RUGBY  »  IRB NATIONS CUP 2012

Victorie facilă » România a trecut cu 29-9 de Uruguay cu două eseuri înscrise în ultimele minute

Mădălin Lemnaru a marcat primul eseu al meciului // Foto: Raed Krishan
Mădălin Lemnaru a marcat primul eseu al meciului // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 09 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 08 iunie 2012 22:45

"Naţionala" României a debutat cu victorie la IRB Nations Cup 2012. "Stejarii" au trecut cu 29-9 de Uruguay, reprezentativa în dauna căreia, anul trecut, s-au calificat la Cupa Mondială din Noua Zeelandă.

Într-o ediţie a turneului mai slabă valoric decît precedentele, fără sud-africani sau britanici, România a jucat şters în prima repriză contra Uruguayului. "Tricolorii" au schimbat tabela doar din lovituri de pedeapsă, sud-americanii ţinînd aproape tot prin reuşitele de trei puncte. A fost 9-3 la pauză şi 15-9 cu cinci minute înainte de final.

O partidă anostă, nespectaculoasă. Impresia generală s-a mai schimbat un pic după forcingul ofensiv al românilor din ultimele minute. Mădălin Lemnaru a marcat primul eseu al meciului la capătul unei curse pornite din propria jumătate de teren, aripa României oprindu-se doar în terenul de ţintă al adversarilor.

Fercu l-a imitat în ultimele secunde ale meciului, punctînd astfel revenirea sa la echipa naţională după ce a fost suspendat că nu a zburat la Cupa Mondială. S-a terminat 29-9, un meci în care s-a mai consemnat şi prima folosire în echipa României a unui jucător de altă naţionalitate, georgianul Otar Turashvili, talonerul de la RCM Universitatea de Vest Timişoara.

Următorul meci al României va avea loc marţi, 12 iunie, de la ora 18:00, contra selecţionatei Argentina Jaguars.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează