SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SEUL

A avut loc tragerea la sorți pentru turneul WTA de Coreea Open » Trei românce pe tabloul principal

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2016 10:22

Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru tabloul principal al turneului WTA Coreea Open, la care vor participa și Irina Begu (locul 23 WTA), Monica Niculescu (locul 55 WTA) și Patricia Țig (locul 127 WTA).

Irina Begu va juca în primul tur al competiției contra lui Su Jeong Jang (locul 186 WTA), din Coreea de Sud, jucătoare pe care românca nu a mai întâlnit-o până acum. 

Patricia Țig o va întâlni în premieră pe neozeelandeza Marina Erakovici (locul 118 WTA), în timp ce Monica Niculescu înfrunta o adversară venită din calificări.  

Prima favorită a turneului este Irina Begu, iar Niculescu e cotată cu a cincea șansă. 

Turneul WTA de la Seul se desfășoară în perioada 19-25 septembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
merace
merace  •  19 Septembrie 2016, 13:01

Noroc ca fetele nu citesc GSP, ca Patricia ar fi crezut ca a batut-o pe Erakovic la Tokyo azi! De fapt, a batut-o azi pe neozeelandeza la Seoul! BRAVO, Patricia!

1093681493975751
Radu Georgescu  •  18 Septembrie 2016, 17:18

Baieti, sunte varza! E vorba de Seoul, nu de Tokyo. Spre stiinta voastra, pana la sfarsitul anului nu mai este decat un turneu Premier Mandatory. La Beijing. Adica in China. Nu in Japonia, cu atat mai putin in Coreea de Sud.

mobilajucarii
mobilajucarii  •  17 Septembrie 2016, 14:29

"...turneului din categoria Premier Mandatory de la Tokyo..." :)))))))))) Incurcati turneele, scrieti minuni, va descalificati total...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează