SPORTURI  »  TENIS  »  ABANDON

A demisionat

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Ilie Năstase a renunţat ieri la şefia FR Tenis şi spune că decizia este irevocabilă

Ieri, Năstase i-a înaintat şefului ANS, Octavian Belu, demisia din funcţia pe care o deţinea la FRT, aceea de preşedinte. Fostul mare jucător şi-a explicat hotărîrea prin cauze multiple. "Nu am luat această decizie în urma scandalului de la Sibiu, sînt şi alte motive. De 11 ani mă chinui să aduc bani la federaţie, să fac lucruri bune şi tot eu sînt atacat. Am ieşit în faţă şi acest lucru m-a costat", a spus Ilie Năstase.

Un alt motiv este acela că Tribunalul Timişoara a admis atît apelul ANS, cît şi pe cel al clubului Voinţa şi a decis rejudecarea procesului în care ANS cerea evacuarea clubului de pe locul pe care Năstase voia să construiască o academie de tenis.

În discuţia cu Octavian Belu, şeful FRT a recunoscut însă că există nereguli în legătură cu cheltuielile la întîlnirea de Cupa Davis România-Franţa. Federaţia ştia din 8 ianuarie că suprafaţa de joc costă 25.000 de euro, totuşi, în devizul estimativ înaintat la Guvern pe 21 ianuarie şi întocmit de directorul executiv Dumitru Hărădău, a fost trecută suma de 37.000. Năstase i-a spus lui Belu că nu e dispus să gireze greşelile altora. "Eu aştept decontul FR Tenis, capitol cu capitol. Dacă s-au cheltuit mai mulţi bani, aceştia vor reveni la bugetul federaţiei. Tragem linie şi vedem", a spus şeful ANS. Conform legislaţiei, banii publici dislocaţi din buget pentru un anumit scop nu pot fi folosiţi pentru altceva. Suma rezultată din decont poate ajunge din nou la tenis doar dacă se emite o hotărîre specială în acest sens.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  14 Februarie 2008, 00:26

daca aia se poate numi ancheta jurnalistica inseamna ca e cazul ca frustratii chichan-paul sa mai treaca pe la scoala.

 •  13 Februarie 2008, 18:53

Adevarul este pe undeva la mijloc. Sa ne aducem aminte ca traim in Romania, tara in care se poate intampla orice. Deci... Respect pentru domnul Nastase.

 •  13 Februarie 2008, 17:16

mai desteptilor care va tot dati cu parerea ,de ce credeti voi ca TARANUL de nastase ar fi primit terenul de la VOINTA FACE SUPER academie de tenis ,si copii vostri mergeau acolo MOCA SA faca tenis .Gresit mai gugustucilor ,cred ca ati auzit de academia lui NIK BOLITIIERI ACOLO merg cei care au casca si parinti cu malai la greu ,sau sa fie super talent si seful face un contract cu el si cand castiga $ el isi ia parte cativa ani .Asa ca de nastase lua moca pe 49 de ani baza el face academia lui si incasa niste EUROI MULTI ANI DE ACUM INCOLO.SA AUZIM DE BINE .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează