SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

A fost stabilit programul de astăzi la Indian Wells » Încă o româncă pe tabloul principal

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 09:35

Patricia Ţig s-a calificat pe tabloul principal de la Indian Wells după victoria obţinută în faţa americancei Julia Boserup (locul 97 WTA), scor 7-5/6-0. 

Ocupanta locului 99 în clasamentul WTA va juca în primul tur al turneului californian contra Marianei Duque-Marino (locul 112 WTA), iar în runda următoare ar urma să o întâlnească pe favorita cu numărul 9, Madison Keys.

Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea se vor întâlni în primul tur de la Indian Wells, iar meciul este programat să se dispute astăzi, de la ora 21:00. Româncele vor juca prima partidă de pe terenul al doilea. 

Pe tabloul principal de la Indian Wells mai joacă Simona Halep şi Irina Begu, însă cele două vor intra în competiţie din turul al doilea.

Citeşte şi:

A fost stabilit tabloul principal de la Indian Wells » Duel românesc în primul tur

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează