SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

A pierdut la Miami, dar speră să-și ia revanșa la Mamaia » Halep i-a pus gând rău Johannei Konta: "Îmi doresc foarte mult asta"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 14:18

Simona Halep (5 WTA) a mărturisit că abia așteaptă confruntarea cu Marea Britanie din FED Cup și speră că își va lua revanșa în fața britanicei Johanna Konta, cea care a învins-o pe româncă în sferturile de finală ale turneului de la Miami.

"Îmi doresc o revanşă în meciul de Fed Cup. Vreau să câştig meciurile mele, însă nu va fi uşor, pentru că ambele jucătoare britanice joacă foarte bine în Fed Cup, de fapt în general. O să am însă publicul alături, o să am echipa, sunt pregătită.

Două mii de locuri (n.r - capacitatea arenei de la Mamaia) nu cred că sunt puţine. Am jucat meciuri şi pe terenuri cu o capacitate mai mică. Aşa că e plăcut să jucăm la Constanţa, oraşul meu, o să îmi aduc aminte cu siguranţă de copilărie. O să fie frumos, sunt sigură", a declarat Simona Halep, conform TV Digi Sport.

  • Duelul dintre România și Marea Britanie, vital pentru rămânerea în Grupa a II-a Mondială din FED Cup, se va desfășura în perioada 22-23 aprilie, pe zgură, la Mamaia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  11 Aprilie 2017, 09:48

Tenisul nu este pe sperante !!! Trebuie sa joci si sa fii bun atat tehnic,fizic cat si psihic!! Anul acesta nu ai castigat nimic.Esti in cadere libera.Ai iesit si din sfera campionilor...stai departe de turneul campionilor,de unde ai iesit ,ocupand locul 40...te mentii la WTA inca pe locul 5,dar vei ajunge la finalul anului sub locul 10 WTA...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează