SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Acuzații fără precendent la adresa lui Federer: "Roger Federer a trișat în timpul finalei Australian Open"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 13:21

Roger Federer l-a învins pe Rafael Nadal în finala de la Australian Open în cinci seturi, însă este acuzat că a trișat pentru a obține acest succes.

Fostul jucător australian Pat Cash susține că Federer a mers la limita regulamentului pentru a rupe ritmul meciului, în momentul în care a cerut îngrijiri medicale înainte de setul decisiv după ce al patrulea act fusese câștigat de Nadal.

"A trișat, dar este permis. Este un mod acceptat de a trișa, dar nu este corect", a declarat Pat Cash, citat de tennisworldusa.org.

Elvețianul a răspuns acestor acuzații și susține că a avut cu adevărat probleme medicale la picior și că nu a apelat la pauza medicală pentru a crea dezechilibru în jocul adversarului.

"Piciorul m-a durut de la meciul cu Noah Rubin. Mă bucur că am reușit să trec peste durere. Mi-am spus «regulile există pentru a le putea folosi». De asemenea, cred că nu ar trebui să abuzăm de aceste reguli. Au fost exagerări. Sunt ultima persoană care să ceară time-out medical. Nu știu despre ce vorbește", a spus Federer.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1916096345341066
Nicusor Tical  •  08 Mai 2017, 12:44

sa nu uitam cite finale a pierdut federer cind nadal a cerut time medicale desi nu avea nimic revenind si cistigind de la 0-2 la set-uri

ray51
ray51  •  01 Februarie 2017, 14:12

Voi ati uitat-o pe celebra tenismena francezo-americano-canadiana Mary Pierce. S-o fi vazut pe fiinta aceasta cum isi mai batea joc de competitoare, arajandu-si bentita si parul, dupa fiecare servici. A fost avertizata de diferiti arbitri. Si-a continuat stilul absolut rusinos pana la iesirea din activitate.

alexpintea
alexpintea  •  01 Februarie 2017, 09:00

A cerut si el o pauza, dar Djokovici ? Desi nu are varsta lui Fedderer a apelat de foarte multe ori la aceste pauze, in cazul lui chiar cred ca au fost nejusttificate

Vezi toate comentariile (11)
Comentează