SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Adversara Simonei, supărată din cauza condițiilor de la US Open: "Nu pot să văd mingea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2015 17:46

Flavia Pennetta a fost foarte supărată după ce organizatorii au decis să decaleze semifinala cu Simona Halep de la US Open.

În primă fază cele două jucătoare trebuiau să joace vineri dimineață, de la ora 4 (ora României) (21:00 - ora Statelor Unite), dar din cauza ploii organizatorii au reprogramat pentru ora 18:00 (ora României).

"Bineînţeles că preferam să joc în sesiunea de seară. Nu e o problemă pentru mine să joc în nocturnă, îmi place lumina reflectoarelor. Dar ziua, umbrele de pe teren sunt un adevărat dezastru. Nu pot să văd mingea, pur şi simplu. Este la fel si pentru adversară, bineînţeles, însa nu e deloc plăcut", a spus Pennetta.

Semifinala dintre Simona Halep și Flavia Pennetta va avea loc astăzui de la ora 18:00 (ora României) și va fi în direct pe Eurosport și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close