SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Andreea Mitu a anunțat că e însărcinată și nu va mai juca anul acesta: "Eu și iubitul meu vom deveni părinți"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 18:17

Andreea Mitu (locul 373 WTA) a anunțat pe contul său de Facebook că nu va mai juca tenis în acest an pentru că e însărcinată.

"Dragi susținători, mă bucur să pot împărtăși cu voi veștile bune din viața mea: eu și iubitul meu, Laurent, vom deveni părinți. Acest lucru se va întâmpla, probabil, la începutul anului 2018. Suntem fericiți să luăm parte la această poveste și ne dorim să ne bucurăm de fiecare etapă.

Conform planurilor mele, mă voi întoarce la antrenamente în primăvara anului următor. Am toată susținerea familiei, apropiaților, echipei și sponsorilor pentru a reveni cât mai repede în competiție. De asemenea, aș vrea să le transmit fanilor că voi împărtăși cu ei multe dintre momentele frumoase din lunile care urmează și că abia aștept să revin pe teren. Mulțumesc!", a anunțat Andreea Mitu. 25 de ani.

68e locul pe care Andreea Mitu l-a ocupat în clasamentul WTA în iunie 2015, fiind cea mai bună clasare a ei

 

Dragi susținători, Mă bucur să pot împărtăși cu voi veștile bune din viața mea: eu și iubitul meu, Laurent, vom deveni...

Posted by Andreea Mitu on 28 Iulie 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close