SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Andrei Pavel a abandonat meciul cu Andy Murray

Articol de - Publicat marti, 20 ianuarie 2009 00:00

Andrei Pavel a abandonat partida cu Andy Murray, din primul tur de la Australian Open. Cel mai valoros jucător român al ultimului deceniu s-a văzut din nou răpus de accidentari, forţat să se retragă la 6-2 3-1 în favoarea adversarului său.

Românul a crezut că poate învinge vîrsta şi durerile vechii accidentări la spate, dar a fost în zadar. Chiar dacă a început foarte bine, reuşind să ne dea din nou speranţe aşa cum a făcut-o de fiecare dată, conducînd cu 1-0 şi 2-1 în primul set, Andrei a capitulat.

Condiţia fizică şi vîrsta lui Andrei şi-au spus cuvântul, "Cneazul" cedînd nu mai puţin de cinci jocuri consecutive: 2-6 la finalul primului set. Actul secund a început cu medicul turneului pe teren, masînd spatele atît de încercat al românului. După un prim game cîştigat şi alte trei pierdute, Pavel nu a mai putut continua partida, retrăgîndu-se la scorul de 2-6 1-3.

" Andrei Pavel este un jucător extraordinar, dar nu a ajuns niciodată la potenţialul său maxim", a fost lăudat jucătorul român la Radio Australian Open.

Acesta ar putea fi ultimul meci important al carierei lui Andrei Pavel, care îşi va continua cariera în tenis la echipa de Cupa Davis a României în postul de căpitan-nejucător.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  20 Ianuarie 2009, 07:16

Succes in continuare, sper sa nu te mai accidentezi!!! Le tinem pumnii celorlalti jucatori romani care au reusit sa treaca in runda 2!!!

 •  20 Ianuarie 2009, 04:30

NU TE DESCURAJA MAI OMULE!......SE MAI INTAMPLA...PUSTAN...NOU VENIT...APLOMB MARE...IN CRESTERE..SUNT ATUURILE ADVERSARULUI CE L-AI INTALNIT....MAI AI CEVA TENNIS IN TINA...KEEP IT UP!...INCEARCA..TE RUGAM DIN DEPARTARI...SUCCESS!

 •  20 Ianuarie 2009, 03:06

A abandonat! 6-2 3-1 Murray

Vezi toate comentariile (3)
Comentează