SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Andy Murray a debutat cu victorie la Turneul Campionilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Andy Murray a debutat cu victorie la Turneul Campionilor, turneu care se desfăşoară la Londra în perioada 21-28 noiembrie.


Andy Murray a debutat cu victorie la Turneul Campionilor, turneu care se desfăşoară la Londra în perioada 21-28 noiembrie.

Britanicul, component al grupei B, l-a învins fără probleme pe Robin Soderling, scor 6-2, 6-4, după doar o oră şi douăzeci de minute de joc. Deşi era considerat favorit, suedezul nu a reuşit să facă faţă jocului foarte bun din punct de vedere tehnic pe care l-a impus Murray de-a lungul partidei.

Susţinut de aproximativ 17.500 de spectatori, Murray a reuşit 27 de lovituri direct cîştigătoare şi a servit 10 aşi în ceea ce a reprezentat prima sa victorie în faţa lui Soderling din februarie 2006.

"A jucat mai bine decît mine astăzi. A servit foarte bine. Poate acesta este singurul lucru de care am fost surprins. În plus, s-a apărat foarte bine. De cîte ori am venit la fileu, a lovit excelent", a declarat Robin Soderling.

În cel de-al doilea meci al zilei, tot în grupa B, Roger Federer îl va întîlni pe David Ferrer (Spania).

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează