SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Andy Murray: "Nu cred că am jucat mai bine ca la US Open"

Articol de - Publicat sambata, 24 ianuarie 2009 00:00

Andy Murray a obţinut calificarea în optimile turneului Australian Open, după ce a trecut de austriacul Jurgen Melzer cu scorul de 7-5 6-0 6-3.

Scoţianul s-a distanţat rapid la 4-1 în timpul primului act, dar Melzer a revenit uluitor. Numărul 32 în lume, Melzer avea să cedeze setul cu scorul de 7-5. Murray, în acest moment numărul patru mondial, s-a descătuşat în ultimele două seturi, cîştigîndu-le 6-0 şi 6-3.

"M-am simţit încrezător astăzi. Ştiam că dacă voi juca bine şi dacă voi lua primul set, pot cîştiga meciul. Nu cred că am jucat mai bine ca la US Open. Împotriva lui Verdasco, va fi foarte important să gîndesc fiecare lovitură. Am un palmares destul de bun în faţa stîngacilor, singurul la care am pierdut fiind Nadal. Dacă voi juca la fel ca şi astăzi, atunci nu voi avea nici o problemă în a obţine calificarea", a spus Andy Murray.

Britanicul va juca în optimi cu ibericul Fernando Verdasco, învingătorul lui Radek Stepanek cu scorul de 6-4 6-0 6-0.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează